2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 47 پست

بابات زن گرفته نه پرستار اگه پرستار میخواستید باید پرستار میگرفتید 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

عزیزم شاید یاد مادرت افتادی و ناراحتی.

ولی این حس منفی و حسادت رو از خودت دور کن اونم بالاخره آدمه.

خدا بزرگه.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اتفاق مهمی نیفتاده فقط مسیله تفاوت زاویه دید ادماست

دید شما اینه که اون اومده داره حاصل عمر مامانمو استفاده میکنه و حقش نیست 

دید اون همون دیدی هست که شما به شوهرت داری و همون توقعات تازه فکر اینم میکنه که بعد صد و بیست سال شوهرش ارث و میراثشو بچه هاش میخورن و این آواره میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

پدرت یه عمر برای تو زحمت کشیده الان تو رفتی دنبال زندگی خودت بعد انتظار داری زنش بیاد صبح تا شب ور دل بابات باشه و خدمتکاری بکنه!،

پدرت انقدر ذوق زنشو داره که برای زنش همه کار می کنه!  شما هم خودت وسط ننداز و حسادت نکن!،

یا ارحم الراحمین
دقیقاااا

خب عزیزم اگه این دید رو داشتید نباید براش زن‌می گرفتید الان اون زن زندگیش هست شما هیچ کاره حق ندارید دخالت کنید الان تصور کن یکی بیاد تو زندگی خودت دخالت کنع بگه پول شوهرتو خرج نکن‌مگه‌ میشه همچین چیزی😐😐😐طبق قانون برا ایشون نفقه می رسه ولی به بچه هاش نمی رسع پس شما هیچ کاره میشد در مورد خرج پول پدرتون😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

به نظر من ناراحتی شما بیشتر بخاطر اینه ک اون خانم در جایگاهی ک روزی متعلق به مادر شما بود قرار گرفته...وگرنه هر زنی میتونه برای خودش خرید بکنه و به کسی جواب پس نده.و مشارکت توی کار های خونه با همسر هم اصلا ایرادی نداره.اگر مادر شما به جای این خانم این خریدو کرده بود نه تنها ناراحت نمیشدید بلکه خوشحالم میشدید.عزیزم قطعا برای شما خوشایند نیست ولی ایشون ''همسر"پدر محترمتون هستن نه خدمتکارشون.

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست😊❣هر ڪه را هیچ به ڪف نیست،به دل آهی هست💔😉 #خدایا_شکرت   رژیم:قد168👈 وزن اولیه:80😵😰 وزنم بعد از دوماه:73.650😃😌28 آذر:72.450😊10 بهمن:70.800 😊8 اسفند:69 😄7فروردین :68😀7 اردیبهشت:66وزن هدف اول:66(بعد ۶ ماه و 20روز  به وزن هدف اولم رسیدم خدایاشکرت که بهم اراده قوی دادی)😋وزن هدف دوم:60 مـن مـیتونـم💪وزن 26 اردیبهشت: 65.800  وزن 12 تیر:64.500 وزن 26 اردیبهشت:63.200 وزن 26 شهریور:59:600  وزن الان :58 کیلو

عزیزم شما زن گرفتی برا بابات یا نوکر؟

خب تو الان شوهر داری بیرون نمیری؟

خرید نمیکنی؟

حسود نباش

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
به نظر من ناراحتی شما بیشتر بخاطر اینه ک اون خانم در جایگاهی ک روزی متعلق به مادر شما بود قرار گرفته ...

در ادامه میخوام بهتون بگم برای پدر خوشحال باشید و مثبت نگاه کنید

دیگه بابا تنها نیست و همراه و همدمی داره.

همسری که در سن 55 سالگی به ظاهرش اهمیت میده و این چیز خوبیه!

وسایل خونرو عوض کنن توی روحیه پدر بسیار تاثیر خوبی داره!

خواهش میکنم بیشتر ازین ک بهشون نگاه زن بابا داشته باشی خودت رو به جاش قرار بده در جایگاه یک زن!!

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست😊❣هر ڪه را هیچ به ڪف نیست،به دل آهی هست💔😉 #خدایا_شکرت   رژیم:قد168👈 وزن اولیه:80😵😰 وزنم بعد از دوماه:73.650😃😌28 آذر:72.450😊10 بهمن:70.800 😊8 اسفند:69 😄7فروردین :68😀7 اردیبهشت:66وزن هدف اول:66(بعد ۶ ماه و 20روز  به وزن هدف اولم رسیدم خدایاشکرت که بهم اراده قوی دادی)😋وزن هدف دوم:60 مـن مـیتونـم💪وزن 26 اردیبهشت: 65.800  وزن 12 تیر:64.500 وزن 26 اردیبهشت:63.200 وزن 26 شهریور:59:600  وزن الان :58 کیلو
دقیقاااا

توروخدا میشه بگید از کجا زن گرفتین برای پدر؟؟

بابام خیلی تنها مونده بخدا گناه داره.بچه‌هاش بهش نمیرسن بی وفان.سر نمی‌زن.من میرم فقط ولی من که همسر و همدم نمیشم براش

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

حس اینکه اینکارا رو با مادرتون نمیکرد و برای همسر جدیدش انجام میده شاید به ظاهر غم انگیز باشه منتها شما از دل پدرتون خبر ندارید مسلما فقدان مادرتون باعث شده متوجه رفتار گذشته اش باشه و آدم بهتری شده باید خداروشکر کنید حالش خوبه و دیگه تنها نیست شما که براش آستین بالا زدید و الان راضیه به زندگی خودتون برسید با خیال راحت

دستت فقط توی جیب خودت باشه