ادامه ی پستِ قبل:
در مواردی هست که ما به شدت روی ظاهرمون و آنطور که به نظر میاییم حساس میشیم،فکر میکنیم کافی نیستیم و یا حداقل میتونستیم بدتر از دیگران نباشیم، با خودمون میگیم اگر من یکم زیباتر بودم،لباسهای متنوع تر داشتم و غیره،میتونستم در جامعه برای خودم جا باز کنم و فردی دارای قدرت و اعتمادِ به نفس باشم. به این صورت که دیگران راحتتر من رو میپذیرن و من راحتتر میتونم نقشِ خودم رو ایفا کنم اما اینجا یه چیزی درست نیست و اون چیه؟
توجه کنید👇🏻
چرا من این باور رو دارم که به حدِ کافی خوب نیستم؟ چی باعث شده که من سرِ چهره ی زیباتر،لباسهای بیشتر و غیره حساس باشم؟
جواب: در کودکی یا در دوره ای حساس از زندگی کسانی بودند که ما یا دیگران رو تمسخر کردند و برای همین حتی اگر بهترین نسخه از خودمون باشیم،باز هم انگار یه چیزی کم داریم و تا آخر عمر قرار هست که به شرطِ مواردی که هر روز امکانش هست تغییر کنه و افزایش پیدا کنه، اعتماد به نفس داشته باشیم... دقت داشته باشید که حتی آدمی که خیلی قبولش دارید میتونه با رفتار و یا حرفش تاثیر منفی روی شما بگذاره و حتما لازم نیست که در دوره ی سختی بوده باشید یا کودکیِ بدی رو گذرونده باشید.
حالا چاره در چیست؟
با خودت تکرار کن:من بد نیستم، زیبا و باهوشم، از لباسهام خوب مراقبت میکنم و حتی سالهای سال میتونم استفاده شون کنم از اینکه میتونم یک لباس رو بارها و بارها بپوشم به خودم افتخار میکنم چون آدمِ منظم و راحتی هستم یا حتی میتونید به ویژگی های مثبتِ دیگه تون هم اشاره کنید. بنظرم حتما این فرهنگسازی رو انجام بدیم چرا شروعش نکنیم؟ پوشیدن لباس های تکراری و قدیمی حتی لباس های زشت. دلیلش میدونی چیه؟ باعث میشه قدرتمند به نظر بیایی. جذاب،قوی و شجاع.
پس از اون هم برای افزایشِ اعتمادِ به نفس، دست از مقایسه ی خودتون با دیگران و برعکسش،بردارید.
آدمها چه زمانی خواستنی بنظر میرسن؟
زمانی که خودشون باشن،پس خودت باش و شخص دیگری رو مجبور نکن که تو باشه چون هرکس باید خودش باشه.
در آخر با خودمون مهربون تر باشیم،حالا چطور؟
کمی به آیینه نگاه کنیم،با خودمون صحبت کنیم،وقتی ناراحت هستیم خودمون رو دلداری بدیم،نوازش کنیم و بعد هم به دنبالِ چاره ای درست برای خوب شدنِ احوالمون بگردیم. یا زمانی که شاد هستیم،خودمون رو مهمون کنیم مثلا یک هدیه برای خودمون بخریم یا فیلمِ موردِ علاقه رو تماشا کنیم،خوراکی های موردِ علاقه رو بخریم و یا هر چیزی.
نهایتِ توجه رو بیشتر از هرکسی به خودمون برسونیم🧏🏻♀️💜
موفق باشیم عزیزان💐🌝