امسال اولین سالگرد فوت مادر دوستمه و مراسم شون تو تالاره،
آیا من باید چیزی ببرم؟ و مانتوی سفید مشکی با روسری سفید مشکی اوکیه برای اون روز؟
متشکرم از وقتی که می ذارین🙏
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
نه نیازی نیست اما من باشم یه دسته گل می برم. لباس هم بهتره که مشکی باشه
مرسی عزیزم از راهنماییت
اگه کلا مشکی بپوشین بهتره سفید نداشته باشه ..خب اونا عزادارن..... اگر خواستی گل با ربان مشکی ببر بر ...
آخه سالگرده فکر کردم شاید مشکی تنها دیگه زیادی باشه.. اما خیلی هم عالی. ممنونم
اگه یکسال رو مشکی پوش بودن یه پارچه یا لباس و پارچه چادری ببر براشون مثلا از سیاه پوشی درش بیاری
نه از مشکی دراومدن.. البته من تازه با ایشون دوست شدم همکلاسیم هستن و محبت کردن دعوت کردن اما هنوز با هم رودربایستی داریم