به پسرخالم که سه سالشه تو یه مراسمی گفتم برو ببین غذا قسمت مردونه چیه بیا یواشکی تو گوشم بگو، رفت بعد چند دقیقه داد زد از اون ور ، اسممو صدا کرد گفت ماهگلللل، غذا آبگوشته ! همه برگشتن به من نگاه کردن شرافتم به باد رفت 😆
ای جآنم، ۴ تا بچه دارید؟؟ ماشاالله خدا حفظشون کنه. فاصله شون چقدره؟؟ رابطه شون چطوره؟؟ منم بچه ز ...
بله عزیزم.ممنون.فاصله شون سه سال و نیم تا چهار ساله...خوبن باهم.وقتی خوبن که خییییلی خوبن.وقتی هم شروع کنن به دعوا خوووب دعوا میکنن.ولی زود یادشون میره و روز از نو....هر دوی اینا لازمه رشد اجتماعیشونه.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
مریض بودم رفتم خونه مامانبزرگم،،، دخترمو دادم دست مامانبزرگم رفتم استراحت کنم ،،، بعد کار داشتم اومدم برم تو حیاط صدای دخترمو شنیدم که به مامانبزرگم میگفت بی بی جون من یه اسمی روی تو گذاشتم ولی اگه بهت بگم ناراحت میشی مادربزرگم گفت بگو مادر من ناراحت نمیشم دخترم گفت اسمتو گذاشتم جی جی گنده (مادربزرگم سینه هاش بزرگه) ،،،، مادربزرگ بیچارم خجالت زده شد ،،، دخترم سه ساله بود