2777
2789
عنوان

بامزه ترین حرف یا کاری که از بچه ها دیدید تعریف کنین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 59 پست

عالی بود

پسرخواهرشوهرم ۴سالشه نشسته بودم یهو اومد یواشکی بوسم کرد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جآنم، ۴ تا بچه دارید؟؟ ماشاالله خدا حفظشون کنه. فاصله شون چقدره؟؟ رابطه شون چطوره؟؟ منم بچه ز ...

بله عزیزم.ممنون.فاصله شون سه سال و نیم تا چهار ساله...خوبن باهم.وقتی خوبن که خییییلی خوبن.وقتی هم شروع کنن به دعوا خوووب دعوا میکنن.ولی زود یادشون میره و روز از نو....هر دوی اینا لازمه رشد اجتماعیشونه.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

پسرام با هم دعواشون شده  کوچیکه اومده دم گوشم میگه: «مامان! میشه فردا داداشو گذاشتی مدرسه ...

پسر کوچیکه منم همینه،تا داداشش از مدرسه میاد میگه عهههه دوباره این بردیاهه اومد

مریض بودم رفتم خونه مامانبزرگم،،، دخترمو دادم دست مامانبزرگم رفتم استراحت کنم ،،، بعد کار داشتم اومدم برم تو حیاط صدای دخترمو شنیدم که به مامانبزرگم میگفت بی بی جون من یه اسمی روی تو گذاشتم ولی اگه بهت بگم ناراحت میشی مادربزرگم گفت بگو مادر من ناراحت نمیشم دخترم گفت اسمتو گذاشتم جی جی گنده (مادربزرگم سینه هاش بزرگه) ،،،، مادربزرگ بیچارم خجالت زده شد ،،، دخترم سه ساله بود

رفته بودیم خواستگاری جاریم ،بعد چون دوست قدیمی بودن برای شام دعوت داشتیم ،اونام خیلی باکلاس و پولدار ...

وای این بچه هایی که عاشق کبابن

خاله م اینا خونمون بودن شام. بابام کباب گرفته بود

نوه خاله م دو‌‌وو‌ر سفره میدویید داد می‌زد، آخ جون کباب، بابا کبااابه کباااااب😂😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بله عزیزم.ممنون.فاصله شون سه سال و نیم تا چهار ساله...خوبن باهم.وقتی خوبن که خییییلی خوبن.وقتی هم شر ...

خواهربرادر جای همبازی و همراه رو پرمی‌کنه براشون یعنی برای همدیگه کافی هستن؟؟؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بو بکشش خیلی بد بود ،همه منتظر بودن من بو بکشم

وای🤣😂🤣😂

دارم تصور می‌کنم همه نگاها که شروع کنی به بو کشیدن