2777
2789
عنوان

بامزه ترین حرف یا کاری که از بچه ها دیدید تعریف کنین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 59 پست

پسر کوچیکم دو سال و نیمشه...یبار کارم داشت دوید سمتم کارشو بگه.تا رسید بهم یهو با تعجب تو چشام نگاه کرد. خودش رو تو چشام دید ذپق کرد، با نمک گفت «سلام من» بعد برا خودش تو چشام دست تکون داد...ضعف کردم برا اینکارش😍😍😍😍😍هی خودش رو جلو میاورد تو چشام نگاه میکرد باز میرفت عقب میخندید....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوسال و دو ماهشه بهش میگیم پسرم بالشت رو بیار میگه چشم عجله نکن😁😍 میگیم بیا شربت بخور میگه ...

چشم عجله نکن😂😍

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

رفته بودیم خواستگاری جاریم ،بعد چون دوست قدیمی بودن برای شام دعوت داشتیم ،اونام خیلی باکلاس و پولدارن،پسر کوچیکم بلند شد رفت دم میز ناهار خوری ،جاریم و برادر شوهرم(عروس و داماد) داشتند غذا رو میگذاشتند رو میز ,پسرم اومد پیش من داد زد بیا بو بکش ببین برات کباب درست کردن ،بعد دست من رو گرفت برد تا دم میز،مردم از خجالت

پسرام با هم دعواشون شده  کوچیکه اومده دم گوشم میگه: «مامان! میشه فردا داداشو گذاشتی مدرسه ظهر دیگه نری بیاریش؟»

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

پسر من یه روز بهم گفت مامان من هر روز با خدا حرف میزنم گفتم چی میگی؟؟؟گفت میگم خدایا تو رو خدا یه کاری کن بابام با مامانم ازدواج نکنه،،،،، خیلی حسوده اینقدر به باباش حسادت میکنه 

پسر کوچیکم دو سال و نیمشه...یبار کارم داشت دوید سمتم کارشو بگه.تا رسید بهم یهو با تعجب تو چشام نگاه ...

ای جآنم، ۴ تا بچه دارید؟؟

ماشاالله خدا حفظشون کنه.

فاصله شون چقدره؟؟

رابطه شون چطوره؟؟

منم بچه زیاد خیلی دوست دارم🥲

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چشم عجله نکن😂😍

زبون بازیه واسه خودش دل همه رو برده مامان بابام میگن دیگه این بچه مال ماست نمیدیم بهت😆😆

وقتی داداشم خیلی بلوسش میکنه به داداشم میگه برو خونتون انقد منو اذیت نکن خستم کردی هی بوس بوس بوس

😁😁😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
زبون بازیه واسه خودش دل همه رو برده مامان بابام میگن دیگه این بچه مال ماست نمیدیم بهت😆😆 وقتی دادا ...

😂😂