2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه خونه دار به نظرتون این کارا چقدر زمان میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 27 پست
کاملا تمیز یعنی کلی نه سطحی میگی چطور انجام بدم منم  و اگه زحمت نیست بهم بگی اول با چی شروع می ...

سطحي تميز ميکنم گاهي اوقات سخت گيري ميکنم اخه دو نفر ادم که کثيفي نداره به اون صورت و اول گاز تميز کن غذاتو بار بزار بعد ظرفاتو جا به جا کن لباساتو بزار سر جاهاش کارا دو تا اتاق تموم شد جارو و طي و اخرم سرويس بهداشتي تميز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه اینجوری شروع میکنم اول غذا ک شوهره اومد غرنزنه دوم تمام کارای اتاق خوابها ب ترتیب میرم جلو سوم پذیرایی ک کاااااملا تموم شد اشپزخونمون ازاین قدیمیاس ک در داره اخرسر درومیبندم میفتن ب جون اشپزخونه اجاق تمیز میکنم کابینتارو تمیزمیکنم چون هرچی اشغال باشه میریزه کف اشپزخونه بعد کل اشپزخونه رو جارو اخرش طی تمام وهمین کارا رو اگه شوهرم خونه نباشه و هی غرغرنکنه دوساعته تموم میکنم اما امان ازروزی ک شوهرم خونه باشه ی نصف روز وقتم هدرمیره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
موسی عزیزم کلا چقدر طول میکشه

اگر خونت هر روز مرتب کرده باشی و بهم ریختگیت برای طولانی مدت نباشه که حجمش کم باشه 

نهایتا ۲ تا ۳ ساعت با استراحتی کوتاه بینش 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره...! ️

من همیشه ترجیح میدم اول کار اشپزخونم اوکی کنم اشپزخونرو تمیز میکنم برق میندازم غذام میذارم روگاز میرم سراغ بقیه کارا حدود 3 ساعت واسه من

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

حالا از شوهر من ميپرسيذي ميگف هرجور راحتي😫

من هميشه از اشپزخونه شروع ميكنم

اما بعد هر عذا پختن فقط دو ديفه زمان ميبره گازو تميز كردن گازتو تميز كن ظرفام عمون لحظه بشور اما اگه شرايطشو نداشي

من اينجوريم اول ظرفارو ميشورم بعد جابجا ميكنمبعد گازو پشت گازو هود بعد گرد گيري اشپزخونه

بعد هال بعد اتاق بعد راه پله بعد دستشويي

صبر

سلام عزیزم منم شاغلم و یه دختر دارم من اول غذا میزارم بعد لباس و میزارم تو لباس شویی بعدشم جم میکنم آخر سرم جارو میکشم یه آهنگ شادم میزارم که کارم سرعت بدم .اگر ماشین ظرف شویی داشته باشی که عالیه عملا کاری نمی مونه حتما بگیر تونستی .من به کسی گفتم بیاد برای تمیز کاری کمکم ولی راستش از کارش راضی نبودم الان دارم پرس جو میکنم کی قشنگ برق می ندازه که بگم اون بیاد برا تمیز کاری هر چند وقت یه بار اینم خیلی  کمک میکنه بهت 

اگه میخوای اول غذا درست کنی. وقتی رفتی سمت غذا(مثلا وقتی پیاز داره سرخ میشه، شعله رو کم بزار هم به ارومی اماده میشه هم روغن کمتراستفاده میشه. این مابین ظرفاتو بشور. هرازگاهی پیازرو هم بزن. وقتی مواد ماکارونی اماده شد اب رو بزار تا جوش بیاد برو اتاقت رو تمیزکن(البته هم زمان بااماده کردن مواد میتونی اب هم بزاری که باتموم شدن کارمواد ابجوش میاد و کامل ماکارونیت رو میذاری واسه دم و باخیال راحت میری سمت اتاق. 

وقتی وسایلای اتاق رو جمع کردی. گردگیریت رو انجام بده و بعدش شروع کن به جاروزدن