2777
2789

اول اینکه من تازه عروسم خیلی فرز نیستم

یکی بهم بگید چطور سرعت بدم به کارا 

یکی اینکه این لیست که مینویسم کدوم رو اولیت قرار بدم یعنی ترتیبش چطور باشه 

جارو سالن و دستمال در و پنجره سالن

جابه جایی ظرف های داخل آبکش 

شستن ظرف ها 

تمیز کردن سینک و گاز

ناهار فردا(شاغلم‌)

جارو کشی و دستمال کشی

اتاق خواب جمع کردن لباس و مرتب کردن کمد و میز توالت و روتختی به علاوه جارو

اتاق خواب دوم مرتب گذاشتن وسایل سر جاشون و جارو

اول از همه غذاتو بالا بزار تا کارای دیگه رو میکنی غذات اماده بشه. من بعد بار گذاشتن غذا اول هال و اتاق ها رو تمیز میکنم ، بعد میرم تو آشپزخونه.. دیگه خیالم راحته هم غذا اماده س هم اتاقا تمیزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شاغلی عزیزم بدون اینکه شوهر ومادروشوهر وکلا طایفه ی شوهر بفهمه ماهی یکدفعه یا دو دفعه البته اگه رفت ولمدتو زیاده  بگو یکنفر بیاد کاراتو انجام بده من زمانی که مجرد بودم و خونه مادرم بودم یکنفرومیگفتم میومد بخدا از ساعت هشت صبح تا چهار عصر خونه مادرمو دسته گل میکرد اونزمان هفتاد میدادم الان شده۳۰۰ الان که خودمم باردارم یکنفر رو میگم بیاد تمیز می‌کنه ولی به شوهرمم حتی نمیگم بخدا پول یارانمو میدم از جونم که بالاتر نیست ..به خانواده شوهرم نمیگم چون حوصله ندارم حرف وحدیث و...

اول از همه غذاتو بالا بزار تا کارای دیگه رو میکنی غذات اماده بشه. من بعد بار گذاشتن غذا اول هال و ات ...

پس اول برم آماده سازی غذا میخوام ماکارانی بذارم باید همش پیشش بود 

بعد ظرف کثیف هم زیاد دارم

اول کارای اتاقاتو انجام بده بعدشم آشپزخونه(اول گازتو تمیز کن بعدم غذاتو بپز بعدشم ظرفاتو بعدشم سینکت رو تمیز کن غذات هم ک تموم شد گازتو ی دستمال بکش و تمام)از آخر هم پذیرایی

اگه شاغلی عزیزم بدون اینکه شوهر ومادروشوهر وکلا طایفه ی شوهر بفهمه ماهی یکدفعه یا دو دفعه البته اگه ...

من اصلا هیچکس  رفت و آمد نداره خیلی کم

بخوام کسی هم بیارم شوهرم مشکلی نداره 

و فعلا اونقدر بهم ریختگی ندارم

پس اول برم آماده سازی غذا میخوام ماکارانی بذارم باید همش پیشش بود  بعد ظرف کثیف هم زیاد دارم

حالا مابینش میتونی ظرفاتم بشوری دیگه..من غذا بار سنگینه برام... اونو که انجام میدم انگار همه کارامو کردم

من اصلا هیچکس  رفت و آمد نداره خیلی کم بخوام کسی هم بیارم شوهرم مشکلی نداره  و فعلا اونق ...

میدونی منم تازه عروسم  بحث بهم ریختگی میان چربی زدایی میکنن با مواد شوینده  به سرویس بهداشتی و تراس وپنجزه ها یک درخشندگی میدن ..اصل وپایه ی کار رو اساسی تمیز میکنن بقیشو  اگه به دلم ننشست خودم جابجا میکنم