2777
2789
عنوان

کند نویسی بچه پیش دبستان

1142 بازدید | 27 پست

خانما کسی بچه اش این مشکل داشته؟ با چه روشی حل کردین!؟ 

دخترم خیلی کنده یعنی همه کاراش کنده، غذا خوردنشو جمع کردن وسایل شخصی حتی ببخشید میره سرویس ده دیقه طول میکشه تا بیادبیرو‌ن 

دیگه نوشتن و رنگ کردن تو پیش دبستانی جای خود دارد بی نهایت باهوش هست ولی خیلی کنده 

به نظرتون چیکار کنم تا این مشکل حل شه 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم پارسال ک ۵ سالش بود نقاشی خوب بلد نبود بکشه و رنگ کنه‌ امسال خیلی خوب شده بزرگتر ک بشن مهارت رو بدست میارن. ب هیچ وجه حساس نشو

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

هیچ کاری نکن یکم سنش بره بالا بهتر میشه انقدر حساس نباش

فک میکنی چیز ساده ای هست ،فردا بره کلاس اول خیلی به مشکل بر میخوره ،مثلا دوستاش امروز هم نقاشی کشیدن هم رنگ کردن این فقط ناقص کشیده و رنگ کردنش مونده 

بعد امروز حرف (ع) رو درس داده معلمش ن نوشته ن رنگ مرده خالی خالی هست کتابش با اینکه بلده بنویسه 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️
دختر منم پارسال ک ۵ سالش بود نقاشی خوب بلد نبود بکشه و رنگ کنه‌ امسال خیلی خوب شده بزرگتر ک بشن مهار ...

انشالله که درست شه اخه فقط دختر من این مدلی تو پیش دبستان 

نسبت به دوستاش خیلی کنده 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️
اگه درست و مرتب انجام میده راحتش بزار اونم پیش دبستانی تازه اول راهه چ انتظاری از بچه ایی ک تازه نوش ...

اره درست انجام میده ولی همیشه ناقص خیلی زود خسته میشه 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️

با بازی و تایم گذاشتن برای انجام هر کاری سریعش کن . مثلا بگو من میرم ظرفا رو بشورم تو هم اتاقت مرتب کن هر کی اول شد مثلا ی کاری ک دخترتون علاقه داره (بگید تو بردی من موهاتو شونه میکنم من ببرم تو باید موهای منو شونه کنی ).یا بگیدتا ۱۵دقیقه مشقتو تموم کردی مثلا میریم پارک . 

انشالله که درست شه اخه فقط دختر من این مدلی تو پیش دبستان  نسبت به دوستاش خیلی کنده

بره مدرسه تحت تاثیر قرار میگیره. تند و تیز میشه. هر کسی ی جوری دیگه. انشالله ک هميشه موفق باشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چند جلسه ببر مرکز اختلالات  به معلمش بگو نامه اختلالات نوشتاری بهت بده  اونجا باهاش کار ...

میخوام بعد عید برم برا مشاوره و استعداد یابی میخوام از لحاظ پیش فعالی و عدم تمرکز خیالم راحت باشه 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️
با بازی و تایم گذاشتن برای انجام هر کاری سریعش کن . مثلا بگو من میرم ظرفا رو بشورم تو هم اتاقت مرتب ...

بخدا همه این کارارو  انجام دادم الان دیگه با‌تهدید انجام میدم 

الان از پیش دبستانی اوردم گفتم ده دیقه بهت وقت میدم تا غذا بخوری

نخوردی غذارو از جلوت بر می دارم گشنه بمونی و برداشتم گفتم بزار بفهمه جدی هستم 

عاشقتم تا ابد ❤️❤️❤️