2777
2789
عنوان

کمر درد بعد از سقط جنین

1454 بازدید | 12 پست

خانما من هفته ۲۳ طبیعی سقط کردم از اون روز تابحال کمردرد امونم رو بریده نمیتونم نفس بکشم از طرفی هم شرایط روحیم اصلا خوب نیست ارزوی مرگ میکنم😭

کسی راه کاری رو بلده که بشه این درد رو برطرف کرد دیگه تحمل ندارم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنین🥺

سونو دادی بعدش عزیزم؟ هروز دوش بگیر زیر آب گرم کمر و شکمتو ماساژ بده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو دادی بعدش عزیزم؟ هروز دوش بگیر زیر آب گرم کمر و شکمتو ماساژ بده

نه هنوز نرفتم واسه سونو اصلا دکتر ننوشت واسم

یجورایی زایمان بوده دیگه بعد زایمان ادم کمر درد داره معمولا تا رحم برگرده سر جاش من اینطوری بودم بع ...

بدون دلیل یهویی خونریزی کردم 

با کمردرد چجوری ورزش کنم اخه

نه هنوز نرفتم واسه سونو اصلا دکتر ننوشت واسم

خب دکترت خیلی احمقه حتما سونو بقایا بده شاید چیزی گیر کرده که درد داری 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم خدابهت ارامش بده منم تازگیا سقط داشتم ولی ماه پایین.باروغن ماساژ بده ببین تاثیر داره. سونو داد ...

با چه روغنی

نه نرفتم دکتر ننوشت واسم 

خب دکترت خیلی احمقه حتما سونو بقایا بده شاید چیزی گیر کرده که درد داری 

نمیدونم کدوم دکتر برم که بفهمه همه دکترا همینجورن  اخه جفت و جنین کامل افتاد سقطم طبیعی بوده😔

نمیدونم کدوم دکتر برم که بفهمه همه دکترا همینجورن  اخه جفت و جنین کامل افتاد سقطم طبیعی بوده😔

منم 20هفته سقط داشتم قبلا بعدش سونو دادم یکم بقایا داشتم با پریودم دفع شد. انشالله سال دیگه بازم مامان میشی غصه نخور عزیزم روحیتو حفظ کن به بدنت برس ی دکتر خوب ترجیحا پریناتولوژیست باشه برو زیر نظرش باردار شو دوباره