2777
2789

چکارکرده

میگفتن مرغ بدون رب وبدون آب حتی مرغ زعفرونی که یکم آب داشته باشه هم نبوده

انگارفقط سرخ کرده بودن!

من ندیدم ونخوردم ولی شنیدم این بنده خداکه درست کرده مرغشم خوب شده بوده

خب تنهاسرخ کنی که قشنگ مغزپخت نمیشه🙄

مامانم‌میگه اوناقبلش آبپزمیکنن یکم بعدسرخ

آره؟

میگن مثل رستوران ها ومجالس شده بوده

میکاپ آرتیست مشهد_mua

شوهر منم مرغ ت خورشت نمیخوره لای برنجم نمیخوره اب پز میکنم بعد سرخ میکنم یا ت تابع دوسینی شعلع کم میکنم اب میندازه بعد خودش سرخ میشع

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اکبر جوجه بود.اول مزه دار میکنی مرغتو با نمک وفلفل وپیاز.بعد تو روغن قشنگ سرخ میکنی مرغتو بعد یه لیوان آب ویه دوقاشق کره و کمی زعفران غلیظ می‌ریزی رو مرغا ومیذاری با شعله ملایم بپزه آبش تبخیر بشه خیلی خوشمزه اس

❤ 
نه عزیزم پیاز بچین ته طرف مرغت رو بچین روش زیرش رو کم کن درشو ببند.. خودش آب میندازه و قشنگ میپزه.. ...

خودم اینطوردرست میکنم بدون آب

ولی میگن این قیافش برشته بوده ولی نرمم بوده

میکاپ آرتیست مشهد_mua

من دومدل درست میکنم

یه مدل که مرغ رو آب پز میکنم داخل آبش پیاز زردچوبه فلفل وادویه مرغ ونمک میزنم،وقتی پخت درمیارم توی روغن سرخ میکنم.

مدل دوم مرغ رو ادویه زردچوبه نمک فلفل میزنم خوب ماساژ میدم بعد کف ظرف رو پراز پیاز خلالی درشت میکنم مرغ رو میچینم روش زیرشو کم میکنم خودش آب میندازه میپزه،اگر دیدی آبش کم شده میتونی آب اضافه کنی،خیلی خوشمزه میشه