2777
2789
عنوان

سلام دوستان بیاید یچیز بگم

115 بازدید | 5 پست

من واقعا ناراحتم از این موضوع هرچند بعضیا میان میگن چه عجله ای داری ، عجله نیست ناراحتم . 

منو خواهرم یکسال فاصله سنی داریم اون ۲۷ من ۲۶ بعد تو اقوام هرکسی میخواد خواستگار معرفی کنه خواهرمو میگه من میزارم پای اینکه بزرگ‌تره ولی ما فقط یکسال تفاوت داریم من خجالت میکشم که اصلا خواستگار ندارم هرکه هم اومده برام خودش منو دیده ولی برای ابجیم ماهی چندتا میاد چون هی معرفیش میکنن ، عجله ندارم خجالت میکشم از اینکه وقتی مامانم با خاله هام حرف میزنن همش حرف از خواستگارای خواهرمه ، منم ۲۶ سالمه ولی ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب که چی 

خواستگاری که خواهرت رد کنه به چه درد تو میخوره؟!

اینقدر با هم اختلاف سلیقه و عقیده دارین؟

اگرم رد نکنه که دیگه ازدواج می کنه دیگه

تو فقط از تعداد خواستگار ناراحتی 

بگو برای منم معرفی کنید می‌خوام با خواهرم همزمان ازدواج کنم 

به شوخی بگو به مامانت اول  ان شاالله جشن ازدواجمون تو یه روز باشه 

ببین واکنششون چیه بعد پیش خالهات و معرفها

اگر موافق بودن که معرفی می کنند تو رو هم اگر نه اونقدر مهم نیستاااا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خوب که چی  خواستگاری که خواهرت رد کنه به چه درد تو میخوره؟! اینقدر با هم اختلاف سلیقه و عقیده ...

نه نمیگم یبار به مامانم گفتم گفت من که نمیتونم بگم برای این دخترم هم معرفی میکنین 

نه نمیگم یبار به مامانم گفتم گفت من که نمیتونم بگم برای این دخترم هم معرفی میکنین  

آخه اگر فقط مسأله آن تعداد خواستگاره این یکم مسخره است 

این خواستگاراییی که رد کردین چه بدی داشتن؟!؟

ملت یه دونه خواستگارم ندارن شما ناشکری می کنید؟ 

حداقل به معرف بگین استاندارهاتونو مطابق بفرستن اینقدر زیاد رد می کنید براتون بد میشه هاااا 

از ما گفتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم