عزیز دلم
اول بادمجوناتو بشور بعد قطعه شون کن معکب ریز ریز مث نصف ی قند
اگه بادمجونات تلخن بعد از اینکه ریز کردی بریزشون توی ی ابکش و بهش نمک اضافه کن و ی جسم سنگین روشون بذار تا اب تلخ بادمجونا بره تا یکی دوساعت
بعدش بریزشون توی ی قابلمه بادمجوناتو و سرکه سفید بریز روشون جوری ک تا نصفه بادمجونا بیاد
زیر گاز و زیاد کن تا ب جوش بیاد بعد کم کم بهش نمک اضافه کن و چنتا فلفل سبز ریز خورد کن بهش اضافه کن
اینا بستگی ب میلت داره اگه دوسنداری میتونی خیلی کم بریزی یا اگه فلفل سبز نداری فلفل قرمز و سیاه بریز
توی حین پخت بادمجونا بهش سیر رنده شده اضافه کن یا رنده کن یا کلا درسته بریز ، چونکه اگه نگینی باشه بعدا زیر دندون میره و حس خوبی نمیده
توی همین حین رب انار اضافه کن و مدادم هم بزن ک ته نگیره ،میتونی ب دلخواه بهش شیره انگور یا خرما اضافه کنی اما در حد ۴،۵ قاشق خیلی خوش طعمش میکنه
بعد از اینکه کاملا پخت بادمجونات باید نرم نرم باشن و ابشون هم جم شده باشه فقط ی لعاب داشته باشه
من خودم از این دسته ادمام ک هرچی دم دستم بیاد میریزم مثلا یکم گل پر ریختم نمک و فلفل و رب انار و زیاد میریزم
در اخر بعد از اینکه موادت سرد شد توی دبه بریز و اماده خوردنه همون لحظه خانومم
هرجاشو ک متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم