2777
2789
عنوان

گرفتن ترشی برا عید

371 بازدید | 5 پست

سلام سلام خانوما من ترشی گرفتم برا عیدم بادمجون با رب انار و دو دبه بزرگ ترشی گل کلم

و ترشی لیمو

حالا چند روز پیش کلم پیچ گرفتم برا دلمه یکیش اضافه مونده 

میخام ترشیش کنم

لطفا ی دستور خوب و خوشمزه ترشی کلم پیچ زرد بهم بگین مرسی عشقا 

شما که معلومه خودت استادی 

لطفاً دستور ترشی بادمجان با رب انار بگو

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
شما که معلومه خودت استادی  لطفاً دستور ترشی بادمجان با رب انار بگو

عزیز دلم

اول بادمجوناتو بشور بعد قطعه شون کن معکب ریز ریز مث نصف ی قند

اگه بادمجونات تلخن بعد از اینکه ریز کردی بریزشون توی ی ابکش و بهش نمک اضافه کن و ی جسم سنگین روشون بذار تا اب تلخ بادمجونا بره تا یکی دوساعت

بعدش بریزشون توی ی قابلمه بادمجوناتو و سرکه سفید بریز روشون جوری ک تا نصفه بادمجونا بیاد

زیر گاز و زیاد کن تا ب جوش بیاد بعد کم کم بهش نمک اضافه کن و چنتا فلفل سبز ریز خورد کن بهش اضافه کن 

اینا بستگی ب میلت داره اگه دوسنداری میتونی خیلی کم بریزی یا اگه فلفل سبز نداری فلفل قرمز و سیاه بریز

توی حین پخت بادمجونا بهش سیر رنده شده اضافه کن یا رنده کن یا کلا درسته بریز ، چونکه اگه نگینی باشه بعدا زیر دندون میره و حس خوبی نمیده

توی همین حین رب انار اضافه کن  و مدادم هم بزن ک ته نگیره ،میتونی ب دلخواه بهش شیره انگور یا خرما اضافه کنی اما در حد ۴،۵ قاشق خیلی خوش طعمش میکنه

بعد از اینکه کاملا پخت بادمجونات باید نرم نرم باشن و ابشون هم جم شده باشه فقط ی لعاب داشته باشه

من خودم از این دسته ادمام ک هرچی دم دستم بیاد میریزم مثلا یکم گل پر ریختم نمک و فلفل و رب انار و زیاد میریزم 

در اخر بعد از اینکه موادت سرد شد توی دبه بریز و اماده خوردنه همون لحظه خانومم

هرجاشو ک متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم اول بادمجوناتو بشور بعد قطعه شون کن معکب ریز ریز مث نصف ی قند اگه بادمجونات تلخن بع ...

فدات شم گلم زحمت کشیدی🌹🙏

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
شمام اگه دستور کلم پیچ بلدی ی توضبح مختصر میدی برام

شرمنده عزیزم من به اندازه شما کدبانو نیستم