2777
2789
قضیه مال خیلی سال پیشه همونم با دارو باردار شده بودم بعد ۳ ماه که اقدام کردم طبیعی باردار شدم که ا ...

ابجی بنظرت طبیعه هنوزپریود نشدم اخه همیشه ۲۵ روزه پری میمومد

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
تولم الان ۴ سالشه دیگه سنم بالاست دیگه الان عزیزم ۴۰ سالمه

ای جاااان خدابرات نگه داره ..

۴۰سال ک عیبی نداره تازه بدنت قویه میتونه بچه نگه داره ..

من ۲۱سالمه بدنم ضعیفه کم خونم دوتا سقط داشتم باکورتاژولی شکر خدا بچه سالمم دارم...

ولی این یکی بعد ۵سال بود ک خدا بهم نبخشیدش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله شما هم به زودی نی نی میاد بغلت و یادت میره این روزا رو

البته شوهرم سنش بالاتره میگه باید ۳تا بچه بیاری وگرنه بااین بدنم نمیتونم ..

یطرف خاسته شوهرمه یطرف هم بدن ضعیفم

کوروتاژچیه ؟

نی نی که توشکم مرده باشه رو کورتاژ میکنن ....

اسی جان ان شالله حاملگی بعدی ب سلامتی ب دنیا بیاری 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
نی نی که توشکم مرده باشه رو کورتاژ میکنن .... اسی جان ان شالله حاملگی بعدی ب سلامتی ب دنیا بیاری&nb ...

فدات گلم دعاتون بهم انرژی میده خدا ب سرکسی نیاره ک بعد۵سال حامله شه وبعدش تا ۳ماه بره سنوبگه ۶هفته متوقف شده ..

ولی انشالله خیره ب امیددعاتون انشالله دوماه بعد حامله شم 

هست خیلی هم هست

با جرات کامل میگم اونایی ک ی بچه زنده رومیخان بکشن خدانشناس؛قاتل؛بی رحمترین ادمای دنیان ...

حتی اگ مشکلات مالی هم داشته باشن باز اجازه ندارن ی بچه سالموکه امیدداره بدنیا بیادنفس بکشه نفسشوبگیره!!!

فدات گلم دعاتون بهم انرژی میده خدا ب سرکسی نیاره ک بعد۵سال حامله شه وبعدش تا ۳ماه بره سنوبگه ۶هفته م ...

ان شالله امیدت بخدا باشه ...از اعماق وجودم برات دعا میکنم عزیزم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
دیگه بچه ندارین؟خدابهتون بچه سالم وباهوش بده❤چندسالتونه؟

من ۲۱ چرا بچه دارم بااین دوتا سقط کردم ..

ببخشین من ۱۴سالگی ازدواج کردم