2777
2789

میخوام کادویی ک میدم خاص باشه.

آیا کیک و گلو بگیرم(البته کیک و گل معمولی نیستش)

یا ی سکه البته ب قیمت ۴۰۰ ۶۰۰ هزار تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک وگل بهتررره

کلی عکس های قشنگ میتونید باهاش بگیرید 🙂🤞🏻

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
کدوم ارزش بیشتری داره بنطرت؟

من خودم ، کیک و گل رو بیشتر ترجیح میدم 😅❤️

اگه اوضاع مالیش خوب نیست سکه و یه کیک کوچیک بگیررر 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
ن وضع مالیش خوبه

پس ارزش معنوی رو درنظر بگیر 

براش یه دسته گل خوشگل با یه کیک که همرنگ گلا باشه بخررر😅🤞🏻

حتی اگ وضع مالیشم خیلی خوب باش؟

اگر وضع مالی خودتو هم خوب باشه سکه با کافی شاب رفتن ولی اگر نه حالا ببین با چی خوشحال می شه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
پس ارزش معنوی رو درنظر بگیر  براش یه دسته گل خوشگل با یه کیک که همرنگ گلا باشه بخررر😅🤞🏻

همون گل و شیرینی به اندازه یک سکه پارسیان هستش شایدم بیشتر  متاسفانه   قبلا می تونستی خیلی کار بکنی کیک بخری هدیه بگیری کتاب هدیه بدی الان همون کتاب رو هم نمی تونی برای خودت بخری چه برسه به هدیه دادن

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
همون گل و شیرینی به اندازه یک سکه پارسیان هستش شایدم بیشتر  متاسفانه   قبلا می تونستی خی ...

خب بستگی داره ، دوستش چی دوست داشته باشه من خودم کیک و گل خوشحالترم می‌کنه تا سکه !  🙂