دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 عنوان کاربر دلبرکه جان فرسود از او 192 بازدید | 25 پست چرا تعلیق شده ؟؟ هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔 1401/12/06 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژین_هسدم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 421 خیلیا تعلیق شدن جدیدا همشونم کاربرای باجنبه عادت من ب تو /عادت ماهانه نبود😒👊کی گفته من تنهام ؟!من وکودک درونم وکرم درونمو اون روی سگم ؛باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 از دیشبه دارم دنبالش میگرددم بود تا دیشب الان دیدم تعلیق شدع هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 خیلیا تعلیق شدن جدیدا همشونم کاربرای باجنبه حیف خیلی دوسش داشتم هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 ازش خبر نداری والا دیشب باهم حرف زدیم بعدش پیام داده من نبودم الان دیدم پیامش باز نمیشه دیدم تعلیق شده هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
روژین_هسدم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 421 والا دیشب باهم حرف زدیم بعدش پیام داده من نبودم الان دیدم پیامش باز نمیشه دیدم تعلیق شده منم دوستامو همشون تعلیق شدن خودمم چن روز پیش تعلیق شدم اینم کاربری جدیدمه 😁 عادت من ب تو /عادت ماهانه نبود😒👊کی گفته من تنهام ؟!من وکودک درونم وکرم درونمو اون روی سگم ؛باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
pou_pou عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1586 والا دیشب باهم حرف زدیم بعدش پیام داده من نبودم الان دیدم پیامش باز نمیشه دیدم تعلیق شده ای بابا
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 منم دوستامو همشون تعلیق شدن خودمم چن روز پیش تعلیق شدم اینم کاربری جدیدمه 😁 والا من خودم ۱۳ بار تعلیق شدم از بس با جنبه ام 🤣🤣🤣 یه حرفی میزنم بی جنبه ها میان گزارش میزنن 🤣🤣 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 ای بابا 😔😔 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
مامان_هانی_و_پسرش عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1033 حیف خیلی دوسش داشتم طلا مطلا هم تعلیق شدع😑 https://abzarek.ir/service-p/msg/1033737
روژین_هسدم عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 421 والا من خودم ۱۳ بار تعلیق شدم از بس با جنبه ام 🤣🤣🤣 یه حرفی میزنم بی جنبه ها میان گزارش میزن ... منم این ۱۲دهمین کاربریمه 😁😐 عادت من ب تو /عادت ماهانه نبود😒👊کی گفته من تنهام ؟!من وکودک درونم وکرم درونمو اون روی سگم ؛باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92787 منم دوستامو همشون تعلیق شدن خودمم چن روز پیش تعلیق شدم اینم کاربری جدیدمه 😁 چی میگین شماها که تعلیق میشین؟مث من باشید هندونه بذارید زیر بغل نی نی یار