2777
2789
عنوان

کاربر دلبرکه جان فرسود از او

192 بازدید | 25 پست

چرا تعلیق شده ؟؟

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیشبه دارم دنبالش میگرددم

بود تا دیشب   الان دیدم تعلیق شدع

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

خیلیا تعلیق شدن جدیدا همشونم کاربرای باجنبه 

حیف خیلی دوسش  داشتم  

ازش خبر نداری

والا دیشب باهم حرف زدیم  بعدش پیام داده من نبودم الان دیدم پیامش باز نمیشه دیدم تعلیق شده 

والا دیشب باهم حرف زدیم  بعدش پیام داده من نبودم الان دیدم پیامش باز نمیشه دیدم تعلیق شده

منم دوستامو همشون تعلیق شدن خودمم چن روز پیش تعلیق شدم اینم کاربری جدیدمه 😁

عادت من ب تو /عادت ماهانه نبود😒👊کی گفته من تنهام ؟!من وکودک درونم وکرم درونمو اون روی سگم ؛باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
منم دوستامو همشون تعلیق شدن خودمم چن روز پیش تعلیق شدم اینم کاربری جدیدمه 😁

والا من خودم ۱۳ بار تعلیق شدم  از بس با جنبه ام 🤣🤣🤣 یه حرفی میزنم بی جنبه ها میان گزارش میزنن 🤣🤣

والا من خودم ۱۳ بار تعلیق شدم  از بس با جنبه ام 🤣🤣🤣 یه حرفی میزنم بی جنبه ها میان گزارش میزن ...

منم این ۱۲دهمین کاربریمه 😁😐

عادت من ب تو /عادت ماهانه نبود😒👊کی گفته من تنهام ؟!من وکودک درونم وکرم درونمو اون روی سگم ؛باهم یه خونواده خوشبختیم 😎