یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شنیدم حنا و واجبی رو با یه ذره آب مخلوط میکنند میمالند به کف پا یه شب تا صبح میمونه قشنگ دردش رو میکشه من مامانم خارپاشنه داشت اینجوری خوب شد ولی خودم حوصلم نمیکشه
مامان من کفی طبی و دمپایی مخصوص خارپشنه و همه اینارو انجام داد ولی خوب نشد،بخاطر ضررش نمیخواست کورتون بزنه،ولی خداروشکر با یه بار کورتون خوب شد ضررش هم میگن اگر زیاد بزنی باعث پوکی استخون میشه ولی با یه بار چیزی نمیشه نگران نباشید فقط کورتون خارجی باید بخری ایرانی بی فایدس
دمپایی طبی خارپاشنه هم باید مدام بپوشید تو خونه
مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
عضله پشت ساق پا رو کشش بدین. تو خونه دمپایی پلاستیکی بردارین اون قسمتی که احساس درد دارین رو توی دمپایی خالی کنید با چاقو. تو کفش هم کفی خار پاشنه بذارید. کف پا رو هم ماساژ بدین اگر خوب نشه تزریق میکنن
تجربه من : برگ خرفه ی له شده رو هرشب بذارروش تاصبح.
چسبهای مخصوصی دارن داروخانه ها برای برطرف شدنش.
همینوبلد بودم.
خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید.
وارد شدن فشار بیش از حد به کف پا به دلایلی مانند راه رفتن طولانی یا ایستادن به مدت طولانی و یا حتی اضافه وزن چرخش غیر طبیعی پاها هنگام راه رفتن راه رفتن بر روی سطوح سخت و ناهموار به مدت طولانی استفاده از کفش نامناسب و غیر استاندارد در هنگام ورزش کوتاهی عضلات و بافت نرم کف پا صافی کف پا اختلالات آناتومیک پا سفتی و خشکی تاندون آشیل اینا دلایل به وجو اومدنش
منم دارم فیزیوتراپی رفتم اصلا فایده ندارم دنبال راه حل هستم کلافه شدم
پاشنه های ژله ای طبی هست من استفاده کردم واقعا راضی بودم دردم خیلی خیلی خیلی کم شده خداروشکر خیلی ک میگم رو به احساس نشدنش،اما از بطری یخ برا ماساژ،و ماساژ آب و جوش،شیرین ،پارافین تراپی البته تو خونه انجام دادم ،حنا و داروبهداشتی هم استفاده کردم تا دردم داره تموم میشه
گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره