2777
2789
عنوان

واااا نصفه شبی اومده در خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 52 پست

این داستان خانوم همسایه 

یک ساعت قبل !

خانوم همسایه خونه خودش : خدایا پمپ کار نمیکنه چیکارکنم ؟

آها تاپیک بزنم !

خانوم همسایه تو نی نی سایت : بچه ها پمپ قطع شده کار واجب دارم شوهر همسایه بلده درست کنه چیکار کنم ؟

بچه های نی نی سایت : مقصر مادر شوهرته برو بیدار کن خوب 

💥چند دقیقه‌ای بعد 💥

تق تق تق ( صدای در )

خانوم همسایه خطاب به اسی :عزیزم شوهرت میگی پمپ رو درست کنه کار واجب داریم 

اسی: عزیزم الان آخه و ... صبر کن الان میام 

اسی دوان دوان به سوی گوشی دوید وارد نی نی سایت شد و تاپیک زد : والا نصفه شبی اومده در خونمون و ... 

چیکار کنم بچه ها ؟؟

بچه های نی نی سایت که سر به بالش هستند و کمرشون رو میخارونند  : عزیزم شوهرت رو بیدار کن !

(اسی : محمد محمد بیدار شو دیگه اه 

محمد : چی شده ؟

اسی : پمپ خراب برو درست کن همسایه کار داره 

محمد :گوشی من و بده ! 

محمد سریع رفت  ددی سایت : 

تاپیک زد و نوشت بچه ها خانومم الان بیدارم کرده میگه همسایه میگه پمپ خراب شده چیکار کنم من بلدم درست کنم فقط 

بچه های ددی سایت : دوست عزیز این کار بسیار پسندیده است کمک کنید حلق خدا رو 

و اینجا پمپ درست شد و همگی تاپیک شب بخیر زدن 

این داستان خانوم همسایه  یک ساعت قبل ! خانوم همسایه خونه خودش : خدایا پمپ کار نمیکنه چیکار ...

یاد نمایشنامه هایی که خوندم افتادم تقریبا شبیهشون نوشتی مرحبا🤣🤣🤣😂

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این داستان خانوم همسایه  یک ساعت قبل ! خانوم همسایه خونه خودش : خدایا پمپ کار نمیکنه چیکار ...

عالی بود پستت خانوم. 20

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

خدایی خیلی خوب نوشتی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

این چه سمی بود 🤣🤣

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

اخر داستان اینجوری شد.که پمپ سوخته و تا فردا ظهر باید صبر کنیم تا اقای تعمیرکار درست کنه..

درست میشه دایی  
مرسیی عزیزم  تصمیم گرفته بودم تاپیک بزنم ببینم جوابتون رو بدم یا نه 🤣

گمونم دست به قلمی درسته؟ منم می نویسم آخه. رمان مینویسی یا نمایشنامه؟

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
حالا بیدار کردیش ؟ راستی عزیزم شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت 

خیلی خوابش سنگینه..بیدارش کردم.گفت حالا اشکال نداره.یه در کوچیک زده..حالا نمیدونست کلی زنگ زده..من سریع زنک ایفون و قطع کردم..چون فهمیدم رفت پایین.اخه بار اول نیست..چند بار هم ریموت پارکینگ خراب شدع بود..ساعت دو اینا زنک زد..ولی من یکم تند حرف زدم..گفتم کیه.چه خبره اینقدر زنگ میزنی.گفت پمپ خرابه.گفتم من چکار کنم..گفت شوهرتو بیدار کن😂😂😂اخه بچه ترسید بیدار شد.

ولی پمپ سوخته دیگه..کاری هم نشد انجام بدیم.

درست میشه دایی