هر چی که براش خوبه بهش بده به خانم فاطمه زهرا هم نذر کن هر روز به نیتشون صبح ها واسه فقرا صدقه در بیا تا چهل روز فقط قبلش به خانوم حتما با گذاشتن دست به روی سینه سلام بده بوده کسایی که با این روش حاجت روا شدن یه جور چله است.
توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
زنی که شوهر خوبی داره راحت تر میتونه سختی دیر بچه دار شدنو تحمل کنه ولی بچه نمیتونه جای شوهره خوبو بگیره!فکر نکن نفسم از جای گرم در میاد،منم خودم شرایط بچه دار شدن ندارم،عاشق بچم ولی حتی نمیتونم اقدام کنم
اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشم چله سوره حشر برداشتم از ۲۳ بهمن آیه۳۱ و ۳۷ و ۳۸ سوره رعدم ب کمرم بستم خدا دلش ب رحم بیاد کاش بیش ...
خدا دل نمی شکنه عزیزم فقط ما از حکمتاش که شاید اون تایم به نفعمون نباشه سر در نمی یاریم فکر میکنیم خدا بخیله. امضامو بخون
توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
پس یه قدم از خیلیا جلوتری گلم زنی که شوهر خوبی داره راحت تر میتونه سختی دیر بچه دار شدنو تحمل کنه و ...
از دل همدیگه خبر نداریم هیشکی خوبه خوب نیس ولی من برا اینکه ادم قانعی ام و زیاد ب چیزی اهمیت نمیدم اینجوریم من کلا تو زندگیم بجز بچه ب چیز دیگ ای فکر نمیکنم و شاید دلیلش اینه