2777
2789
عنوان

اصلا تو آفریده شدی محض دلبری 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 55 پست
خدانکنه عزیزدلم  الهی  همینجوری که دل من رو یهویی شاد کردی خدا هم یه جایی که فکرش رو نمیک ...

ممنون عزیزم برات خوندم ان شاالله حاجت روابشی🥰🌿

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خیلی ممنونم عزیزم منم برای حاجتروایی شما هدیه به صاحب الزمان پنج مرتبه میخونم گلم 🌸🌸🌸  ...

سلام گلم 

ممنون مهربونم 

ببخشید گلم اعلاناتم زیاد که میشه نمیتونم مدیریت کنم 😁🙈

البته گوشیم متاسفانه بیشتر دست فسقلیم هست اگه دست بگیرم میاد ازم میگیره برای همین کمتر دست میگیرم 

الهی عزیزم ان شاء الله همیشه سلامت باشی و دلت شاد باشه  🤲🏻🤲🏻براتون آیه الکرسی میخونم هدیه به صاحب الزمان عج الله 

نگران نباش گلم 😘😘😘

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

ممنون عزیزم برات خوندم ان شاالله حاجت روابشی🥰🌿

😭😭😭خیلی خیلی لطف کردی عزیزم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  سلام ممنون از لطف شما

عزیزمی❤❤❤

@فروغ_8  

گلم داشتم توی تاپیک براتون تایپ میکردم که دیدم تاپیک رو نی نی یار جان قفل کرد 

گفتم اینجا تگتون کنم و بگم :

الهی دورت بگردم عزیزم 

کلا دنیا جای راحتی نیس خواهر 

ما باید این رو اول قبول کنیم 

اومدیم امتحان بشیم 

این حدیث قدسی از خداس :اي فرزند آدم! راحتي و آسايش را در بهشت قرار داده ام اما مردم آن را در دنيا مي جويند و نمي يابند. (بحارالانوار)

پس به خودت اینجوری آرامش بده 

نمیدونم چند ساله ت هست عزیزم ولی یه نگاه به بازیگرا بکن ببین چند سالگی ازدواج میکنن ، هیچ وقت دیر نیس 

امیدوارم خدا به حق حضرت زهرا سلام الله علیها یه شوهر با ایمان و با اخلاق و پولدار و همه چیز تموم هر چه زودتر نصیبت کنه و با هم خوشبخت و عاقبت به خیر بشید🤲🏻🤲🏻

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻

@فروغ_8     گلم داشتم توی تاپیک براتون تایپ میکردم که دیدم تاپیک رو نی نی یار جان قفل کر ...

من ممنونم ازشما...ولی شماکه همه چیو نمیدونی..من۳۱سالمه و۳خواهر بزرگتراز خودم دارم مجردن مادرم خیلی غصه میخوره خواهرام دلشون شکسته... تو فامیل فقط ماییم که مجردیم حتی برادرزاده هام که جای بچه های مابودن ازدواج کردن.منوخواهرام تاحالادنبال خطاوگناه نرفتیم نتیجش این شد که بهمون میگن ترشیده بی ارزش... میدونی امام زمان چندسال پیش جواب ماروداد ولی من نمیدونم چرا هنوز منتظرم کمک کنه..دخترخواهر بزرگم خواب امام زمان دیده بود میگفت امام زمان تو خواب گریه میکرده بخاطرتون و میگفته من نمیتونم براتون کاری کنم.

من ممنونم ازشما...ولی شماکه همه چیو نمیدونی..من۳۱سالمه و۳خواهر بزرگتراز خودم دارم مجردن مادرم خیلی غ ...

ای جانم قربون امام زمان عج الله و شما محب ش بشم 

اگه اینجوری  که میگی  پس راضی باش به رضای خدا و هم چنان امیدوار باش چون برای خدا کاری نداره این داستان رو شاید شنیده باشی ولی شنیدن دوباره اش خالی از لطف نیس

گویند زنی زیبا و پاک سرشت به نزد حضرت موسی عليه‌السلام، كليم‌الله، آمد و به او گفت: «ای پیامبر خدا، برای من دعا کن و از خداوند بخواه که به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند.»
حضرت موسی عليه‌السلام دعا کرد که خداوند به او فرزندی عطا کند. پس ندا آمد: «ای موسی، من او را عقیم و نازا آفریدم.»
حضرت موسی عليه‌السلام به زن گفت: «پروردگار می‌فرمایند که تو را نازا آفریده است.»
پس زن رفت و بعد از یک سال بازگشت و گفت: «ای نبی خدا، برای من نزد پروردگار دعا کن تا به من فرزندی صالح عطا کند.»
بار دیگر حضرت موسی دعا کرد که خداوند به او فرزندی ببخشد. دوباره ندا آمد: «من او را عقیم و نازا بیافریدم.»
موسی به زن گفت: «خداوند عزوجل می‌فرماید تو را نازا بیافریده.»
بعد از یک سال، حضرت موسی همان زن را دید در حالی که فرزندی در آغوش داشت.
از زن پرسید: «این نوزاد کیست؟» 
زن جواب داد: «فرزند من است.»
پس موسی عليه السلام با خداوند صحبت کرد و گفت: «بارالها، چگونه این زن فرزندی دارد در حالی که تو او را عقیم و نازا آفریدی؟!»
پس خداوند عزوجل فرمود: «ای موسی هر بار که گفتم «عقیم»، او مرا «رحیم» می‌خواند. پس رحمتم بر قدر و سرنوشت پیشی گرفت.

💕بسم الله الرحمن الرحیم💕

عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز

نی نی سایتی.. ✋🤗

لطفاااا تا اخر مطالعه کنید 👇

و  اِلا جواب سوال هاتون رو نمیگیرید! 

هر کس تا آخر مطلب رو بخونه و جز ثابت اعضا بشه...

یک خبر خوش و جایزه ی معنوی براش داریم🎁🎁🎁

جایزه این هست که ما متعهد میشیم که هفته ای یک بار حتی الامکان نماز امام زمان عج الله رو به نیت عاقبت بخیری و حاجت مشروعش بخونیم..

از این بهتر☺️ مگه داریم! 

اما کار ما برای خدا؛ به نیت ظهور منجی موعود چیه؟؟؟

اینجا دور هم جمع شدیم

آستین هامون رو بالا زدیم

تا قدمی؛ برای ظهــور امام زمان مون برداریم..

میدونید که خدا حال ما رو تغییر نمیده تا حرکتی از طرف ما شروع بشه.

پس ما هم شروع میکنیم... 👌

«بسم الله»

میدونید که.. 

قوم موسی علیه السلام در خواست شان را به وسیله ی حضرت موسی علیه السلام از خدا میخواستند.. 🤲

و همچنین یاران حضرت عیسی علیه السلام از خداوند توسط پیامبرشون مائده اسمانی خواستند. 🤲

برداران یوسف علیه السلام از خداوند به واسطه پدرشان تقاضای عفو و بخشش کردند.🤲

و هم اکنون ما هم امام زمان زنده ی خودمون رو واسطه قرار میدیم  این بار تنها به نیت ظهور خودشون . 🤲

شما بهتر میدونید؛ که شروع  هر کار مقدمات و شرایطی داره..

که علاوه بر حرکاتی که زمینه ساز ظهور هست ؛ ذکر و دعا هم که خواسته خود حضرت مهدی عج الله هست یکی از اون عواملِ.

ما اینجا جمع شدیم تا ظهور امام مون رو به خواست خدا تسریع کنیم و قدمی برای این کار برداریم...

بله  برای اومدن مولا باید خودمون رو آماده کنیم و حرکتی کنیم

و به ایشون لبیک بگیم... ✋

برای این کار باید دست به دست هم بدیم؛

میدونید که خودشون از ما خواستند که برای اینکه سعادت دیدارشون برای ما به تأخیر نیفته باید متحد وهمدل؛ یک صدا و هم نوا باشیم.. 🗣

ان شاءالله که روزگار شیرین و رویایی ظهور نزدیکه.. 😭☄️

💕بسم الله الرحمن الرحیم💕 عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز نی نی سایتی.. ✋🤗 لطفاااا تا اخر م ...

@ظهور۳۱۳  

@ظهور۳۱۳    

فرستاده نمیشه 

۳قسمت میکنیم 

آخر هر پارت می نویسیم ادامه دارد 

فقط لطفا نماز امام زمان همین دو کلمه سبز داخل پرانتز بشه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»