2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم یه عطر خوب بخرم😢

122 بازدید | 18 پست
از یه کانال یه کرید گرفتم اصن ماتدگاری نداره...باز رفتم از عطر فروشی کوکو چنل بخرم که گف جدیدن نمیزنن و هوار تا عطر برام اورد یکی خریدم نویت دیورنت خریدم که اونم اومدم خونه بدم اومد...اصن تو عطر فروشی گیج میشم...چن تا عطر خوب بهم معرفی کنین تا حدود 400
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندتا عطر دارم ولی داهلیا نویر را از همه بیشتر دوست دارم http://www.liliyome.com/product/%D8%A7%D8%AF%DA%A9%D9%84%D9%86-%D8%AC%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%87%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B1/
آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
از عطر فروشی بگیر وقتی هم میخوای بخریش قبلش رو بلاتر تست کن و تا 24ساعت صبر کن ببین ماندگاریش چطوره همون لحظه خرید نکن
نازنین پسرم همین که تو را دارم ، بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشانترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم. تو کهشکانی هستی از پرنورترین ستاره ها......
یه عطرشرکتی بهم دادعطرفروشه کلی هم تعریف تمجیداسمش بازشروع میشدیادم رفته الان دقیقابوی هویج میدادعطربایدبدلت بشینه بوش من سالهاست کالکشن میزنم خیلیم دوسدارم شوهرمم کاپتان بلک هردوش عالیه خیلی دوسدارمشون