2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرمو كي ختنه كنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 48 پست

۴ ماهش هنوز ختنه نکردی،؟؟؟؟؟ بزار دیگ عمرا پسر خودش ختنه اش کن .

بزرگ دیگ من روز دنیا اومد ختنه کردم.هر چ کوچیکتر بهتر .هی زخم نمیشه گریه کنه خونریزی کنه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواد بره مدرسه،میفرستنش سنجش معاینه میشه با اجازت    

خب؟

اجباری که نیست😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخواد بره مدرسه،میفرستنش سنجش معاینه میشه با اجازت    

دیگه اونجای بچه معاینه نمیشه که میشه؟🤐

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
من خودم پسر داشته باشم ختنش نمیکنم ولی شما وقتی میخوای ختنه کنی هرچی زودتر انجام بدی بهتره

چرا؟؟

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
خب؟ اجباری که نیست😅

چرا دیگه,. ختنه نشده باشه ثبت نامش نمی‌کنند.

من دو تا پسر دارم سر پسر بزرگم این طور بود.ولی سر کوچیکه کاری نداشتند.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من خودم پسر داشته باشم ختنش نمیکنم ولی شما وقتی میخوای ختنه کنی هرچی زودتر انجام بدی بهتره

مجبوری بکنی 

کثیفی جمع میشه زیرش یا مثل پسرمن مشکل ادرار پیدا میکنه 

نمیتونست جیش کنه 

سردوماه بردیمش

یکی میکه راهنمایی چک میکنن ولی کاری به اونجا نداره  بیضه رو چک میکنن

وای راهنمایی که خیلی بزرگن  

والا پسر من پیش دبستانی بود بابت ختنه هم چک میشدند بنده های خدا  

البته همه جا ،این کار را نمیکنند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

منم ۴ ماهگی پسرمو ختنه کردم  

دکترش گفت باید بین واکسن و ختنه ۱۵ روز فاصله باشه 

شمام هرچی زودتر ختنش کنید هرچی بزرگتر بشه بیشتر اذیت میشه 

من چون داداش خودمو تو ۶ سالگی ختنه کردیم دیدم که طفلی چقد درد کشید به خاطر ی جشن الکی 

چرا دیگه,. ختنه نشده باشه ثبت نامش نمی‌کنند. من دو تا پسر دارم سر پسر بزرگم این طور بود.ولی سر کوچی ...

جداً اجازه ثبت نام ندادن؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵