2777
2789

حتی شوهر ساده م ازم نپرسید ک چته چی شده 

خواهر کفتارش اومد بهم تو خونم حمله کرد ..منم هرچی گفتم گمشو نرفت اومد بهم حمله کرد...

منم زدم زیر گریه و برادرم و خبر کردم ‌‌‌‌‌چند روزه خونه بابامم

حالا شوهرم و پر کردن...اصلا از ذهنم بیرون نمیره 

بقران انگار یک حیوان بود..

آخه چرا بستریش نمیکنن بندازنش تیمارستان

چکار کنم از ذهنم در بیاد ؟؟

خوشم ازشون نمیاد نمیخام ارتباط داشته باشم باهاشون 

اصلا برام مهم نیستن اما این دعوای این حیوون از سرم در نمیاد ...

گیر همچین آدمی افتادم ولی سنم خیلی خیلی کم بود

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چه وحشی توام میزدی موهاشو میکندی

🥺چند ساله همسایه من...حسادت میکنن بهم..خیلی بی تربیتن خیلی غیبت میکنن..

از عروس متنفرن...من اهل دعوا نیستم آبجی ..معذرت می‌خوام جسارت نباشه

فقط یادمه بهش گفتم ترشیده نرمال نیستی بی شخصیت

موضوع دعواتون چی بود

در خونم جدا نیست..هی میاد بالا 

بلد نیست در بزنه اجازه بگیره داد میزنه فلانی اومدم دخترم و بیدار می‌کنه بعذم بهش بگی در بزن دعوا می‌کنه 

اخی.. من دعوایی نیستم می‌لرزم و گریه میکنم

من بچه بودم نمیتونستم از خودم دفاع کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره اما خانواده ش شوهرم و پر کردن...شوهرم خسته س مغزش کار نمیکنه...منم بی صبر.بخدا چند روزه خونه نرف ...

شوهر شما باید بتونه حقیقتو ببینه،چند روز بزار‌بمونه بلاخره میفهمه مشکل از خواهرشه و هیچکی مثل زنش به دردش نمیخوره،،این چند دوزی که خونه باباتی فک کن داری استراحت میکنی 

شوهر شما باید بتونه حقیقتو ببینه،چند روز بزار‌بمونه بلاخره میفهمه مشکل از خواهرشه و هیچکی مثل زنش به ...

😉 استراحت و خوب اومدی حالا خوبه یک جوراب هم براش نشسته تا حالا آنقدر بی دست و پا و بی مغزه ک فقط ب خودش میرسه هیچ کسم نمیگیرش چون بی حیاست

نمی‌دونم چرا درباره ش حرف میزنم ناراحت میشم ..نمیتونم این همه بار منفی و تحمل کنم😐