2777
2789
عنوان

خسته ام از همه چیز

186 بازدید | 15 پست

دو سال پیش دو تا دندون دائمی جلویی پسرم شکست و متاسفانه به عصب رسید و هر دوتاش عصب کشی شد الان مجدد یکیش باید درمان ریشه بشه تمام هزینه های دندونپزشکی به کنار اینکه از آینده از اینکه نمی‌دونم چه اتفاقی ممکنه سر دندونایه پسرم بیاد واقعا خسته ام همش میگم کاش زندگی تموم بشه ۶ ماهه مدام بد میاریم اتفاقایه بد ولی کنار همسرم موندم و پشتش رو خالی نکردم ولی این دندونایه پسرم واقعا دیگه داره از پا درم میاره

amazimi6170

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله ک همچی درست میشه برات😍 همه ما ی دورانی تو فشار قرار گرفتیم ولی میگذره 

من ادمیم که اصلا از لحاظ مادی چیزی نمیتونه اذیتم کنه و می‌سازم ولی دندونایه پسرم پیرم کرد.

مرسی از ابراز همدردیت💔

amazimi6170
من ادمیم که اصلا از لحاظ مادی چیزی نمیتونه اذیتم کنه و می‌سازم ولی دندونایه پسرم پیرم کرد. مرسی از ...

بهش فکر نگن عزیزم .میدونم مادری دلت میشکنه .ولی دندون درمان میشه .تنش سالم باشه .سربلند و عاقبت به خیر باشه

عزيزم افسرده ايو بايد درمان بشي وگرنه به خاطردندون اينهمه ناراحتي طبيعي نيست

آخه دندون جلویه زیبایی 

از دندونپزشکی که اومدیم انقدر گریه کردم که صبح چشام ورم کرد همش با خودم میگم نکنه خدایی نکرده بدون دندون بشه و تو روحیه و اعتماد به نفسش تاثیر بذاره

amazimi6170

خود ب  خود شکستن  یا جایی خورد شکست؟

من میفهمم منم سره دندون حساسم دخترم ۳سالشه دندوناش جرم قهوه ای گرفته  بالایی ها بردم دندونپزشک گفت بخاطر شیر شب هست اگر میخوای بیار  بیهوش بشه و اتاق عمل و ...

شوهرم اوکی نداد

بهش فکر نگن عزیزم .میدونم مادری دلت میشکنه .ولی دندون درمان میشه .تنش سالم باشه .سربلند و عاقبت به خ ...

آره خیلی که میرم تو فکر همسرم همین حرف رو بهم میزنه اصلا یه حال بدیه...

من همش میگم خدا هیچ بچه ای رو دچار مریضی و سختی نکنه واقعا دیدن سختی و بیماری بچه ت بدترین درده

amazimi6170
خود ب  خود شکستن  یا جایی خورد شکست؟ من میفهمم منم سره دندون حساسم دخترم ۳سالشه دندوناش ج ...

نه عزیزم به جایی خورد همش روزی چند بار میگم کاش زبونم لال میشد و نمیگفتم برو برام دستمال کاغذی بیار بچه م به خاطر اینکه برای من دستمال بیاره این بلا سرش اومد...

خدا برای هیچکی نخواد به حق علی

amazimi6170
آخه دندون جلویه زیبایی  از دندونپزشکی که اومدیم انقدر گریه کردم که صبح چشام ورم کرد همش با خود ...

دندون جلوي خواهرزاده ي منم خورد زمين و شكست چند ماه پيش

يازده سالشه ، رفتن با كامپوزيت درست كردن 

ريشه رو هم مدام عكس ميگيرن

ولي دندون خيلي مهم نيست ، هزار تا راه واسه درست كردنش هست نگران زيباييش نباش درست ميشه