2777
2789
عنوان

بالا آوردن کودک پنج و نیم ساله

422 بازدید | 54 پست

سلام 

پسرم پنج سال و نیمشه پارسال از دیماه بعضی از شبا بالا میاورد ساعت پنج و شیش صبح تا تقریبا دو ساعت بعدش خوب میشد 

سه دوره امپرازول خورد و بهتر شد تا امسال دوباره اواخر دیماه دوباره هفته ای یکبار اونم یه روز خاص شبا ساعت پنج بیدار میشد و شروع میکرد به بالا آوردن همون پارسال بردیم پیش دکتر نجفی ثانی تشخیص رفلاکس داد

امسالم باز بردیم پیشش عکس و سونوگرافی آندوسکوپی نوشت انجام دادیم که تو آندوسکوپی معلوم شد یه مقدار ورم معده داره و دکتر کاوه منش تشخیص میگرن شکمی داد

حالا امروز برخلاف همیشه ساعت ۹ صبح شروع به بالا آوردن کرد و تا ساعت دو بعد از ظهر خوب شد ولی تا غروب اسهال داشت و الانم بیحاله چون شام نخورده

میخوام بدونم کسی تجربه میگرن شکمی یا بالا آوردنای شبانه رو داره؟؟

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به غذایی حساسه

نه حساسیت نیست اوایل فک کردم به سیب زمینی حساسه ولی یکی دوبار خورد چیزی نشد 

دکترم گفت چون قبلا به غذایی حساسیت نداشته حساسیت نیست

باورت میشه شبا غم عالم میاد سراغم میگم باز شب شده 

بخدا درکت میکنم بچت کوچیکه و سخت تر دختر من ۱۱ سالشه ولی بازم پدرم درومده ساعت ۵ پا میشه تا ۵ونیم س چار باز بالا میاره 

اولین کاربریم برا سال ۹۹ بود که تا دو ماه پیش دووم اورد دو ماه تو سایت نبودم. این کاربریم اکانت همسرمه نی نی یار عزیزم لطفا منو نترکون😘
شاید بالا اوردن این بارش ربطی به رفلاکسو....نداره؛ چون‌میگی اسهال هم داشت احتمال داره ویروس باشه که ...

باور کن دیگه خسته ام و کلافه انقدر غصه خوردم دیگه کم آوردم

اتفاقا خودمم این احتمال رو دادم که ایندفعه ویروس باشه ولی آخه جایی نرفتیم

بیا یه مدت سرد و گرمی رو رعایت کن ... بیشتر غذا های طبع گرم بده بهش و سردیجات مثل شیر و ماست و بستنی و کارخونه ای ...نده؛  سیب شیرین بهش بده ...نسخه بارهنگ و نعنا بهش بده ...من درست کردم قبلا خیلی خوش مزه میشه