2777
2789
عنوان

خانمایی که به دعا و جادو عقیده دارن ی لحظه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست

عزیزم بهشون بگو سوره بقره صوتی از اینترنت بگیرن هر روز تو خونه پلی کنن، سوره یاسین و جن هم همینجور ، به مدت دوماه هر روز پخش کنن، هر اتفاقی افتاد خواب بد یا دعوا بین اعضای خانواده یا هر چی باز ادامه بدن اگه دعا با طلسم شده باشن باطل میشه،  اسپند ترجیحا شب نباشه ،عصر با زاغ تو خونه و حیاط دود کنن بعد بریزن بیرون خونه و یکی دیگه هم از ارتعاش نامهاشون هم امکانش هست بدبیاری بیارن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا وجادو وطلسم وجودداره ولی هر داغونی طلیم جادو نیس  از گناه میاد از بدی به دیگران میاد رشوه ...

نه آدمای فوق العاده ساده و پاکی هستن ولی چون کارهای خودشون درست نمیشه ی مقدار به بقیه به حالت حسادت نگاه می کنن و میگن چرا برای ما نشد برای فلانی شده.

عزیزم بهشون بگو سوره بقره صوتی از اینترنت بگیرن هر روز تو خونه پلی کنن، سوره یاسین و جن هم همینجور ، ...

حتما بهشون میگم ممنون. حتی شوهرم هم با اینکه خونمون دجداست همش خوابهای آشفته و پریشون می بینه. الان مدتهاست که قرآن رو بالای سرش میذاره. میگه کمتر خواب می بینم 

حتما بهشون میگم ممنون. حتی شوهرم هم با اینکه خونمون دجداست همش خوابهای آشفته و پریشون می بینه. الان ...

پس تو خونه خودتون هم بزارید بهتره مدت چهار ماه بدون وقفه، ولی تا دوماه حتما باید بزاری تا ان شالله به امید خدا  رفع بشه 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
حتما بهشون میگم ممنون. حتی شوهرم هم با اینکه خونمون دجداست همش خوابهای آشفته و پریشون می بینه. الان ...

ببین این واقعیته که سحر و جادو وجود داره. پشت بوم خونه ی مادرم اینا چیزای مشکوک میدیدیم و میشنیدیم. مادرم اعتقاد نداشت ولی من میترسیدم چون کاری ازم بر نمیومد. سوره های چهار قل رو خیلی ریز توی تیکه های کاغذ نوشتم گذاشتم لای دستمال و داخل نایلون گذاشتم که کثیف نشه. رفتم بالا پشت بوم و تو چند جای مختلف گذاشتم دیگه نه چیزی ندیدیم تمام شد