2777
2789
عنوان

ته دیگ

64 بازدید | 3 پست

برا ته دیگ سیب زمینی یا نون یا هر چیز دیگه ای؛ وقتی برای مهمون میذاریم، فقط باید نون و سیب زمینی باشه یا باید یه لایه ماکارونی و برنج هم‌بهش چسبیده باشه؟ لایه اش ضخیم باشه یا نازک؟

ن دیگ اگ نون ک کف قابلمه رو میپوشونه کامل 

سیب زمینی هم تقریبا همینطورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم باید برنج و ماکارونیشو بتکونیم یعنی؟

نه هر چی بهش چسبیده رو با اون بذار فقط اونایی که کاملا چسبیدن

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)