2777
2789
عنوان

شوهرم....😭😭😭

1685 بازدید | 69 پست

خیلی اذیتم میکنه چون....

وقتایی که میاد سمتم فقط به زور و تجاوز از مق..د اینکارو میکنه که من اصلا رضایت ندارم بخاط همین همیشه من عصبی ام و احساس بی ارزشی دارم😭😭😭😭😭متاسفانه طولانی شدن این موضوع تو چندسال باعث خودارضایی شده که این موضوع حال منو بدتره بدتر کرده😭😭😭😭😭چیکارکنم آیا

خدایا بابت همه چیز شکرت🤲🌹

خدا لعنت کنه این وحشیارو

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بیشعوره😑

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

😔😔😔😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

اخی عزیزدلممم😥😥

حتما یه مشاوره شوهرتو ببر یا خودت برو ک کمکت کنه

این گناهه بخدا

سلطان تعلیق(ma_ashegسابق)😑                                        ♡من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💜💎        یه دخمل آرمی ام و هچنین عاشق بیلی آیلش😍💚                   عاشق خوانندگی و یوتوبرترسناکی ام😊❤💚

میشه ازش شکایت کنی 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)