الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخیال بابا هرچی بد ذاتتر و پست تر و خیانت کار تر و مال مردم خورتر باشی خوشبخت تری
اما اگه ساده باشی و بد کسیو نخای تا یه کوچولو پاتو کج میزاری شتلق میزنن پس کلت
بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭 من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
همسر سابقم متاسفانه بایه دختر ۱۷ ساله بهم خیانت کرد
دختره فقط از ماشینش خوشش اومده بود سوار شده بود خودشو انداخت گردنش دیگه ما جدا شدیم دختره رو گرفت دختره دید هیچی به نامش نمیکنه ول کرد رفت دنبال یه پولدارترش
وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
به نظر من به فکر تقاص پس دادن طرف نباش. زندگیتو بکن. درگیر کسی نباش که بهت خیانت کرده. سخته ولی بعد از یه عزاداری برای عشقت و احساست که نسبت بهش مرده.. حق داری زندگی کنی. پس بره به درک.. ولی کارما حسابشو میرسه ! قووول!
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)