2777
2789
عنوان

یکی جواب من بده اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 38 پست
اما در مدرسه به اسم  شناسنامه اش صدا خواهند کرد . حتی معلمها مدیرها دانش اموزان و....

نه عزیزم

من شاگردم اسمش هلنا است تو لیستم فاطمه زهرا

مادرش بهم گفت هلنا صداش بزنید منم قبول کردم الزاما تو مدرسه اسم شناسنامه رو نمی گن 

🖤✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یک روحانی شنیدم برای نذر کردن باید صیغه نذر خونده بشه که اونم به زبان عربی و اصلا این چیزی که مثلا به فارسی نذر میکنیم نیست.  من بچم دو اسم.  اما خیلی از این موضوع ناراحت.  شاید بچه شما هم از دو اسم بودنش بعدها ناراحت شه

نه عزیزم من شاگردم اسمش هلنا است تو لیستم فاطمه زهرا  مادرش بهم گفت هلنا صداش بزنید منم قبول ...

عه . خوبه پس . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من نمیخام خدا را فریب بدم میگم اگه اشکالم داشته باشه همون میزارم

میتونی یه کاری کنی اسم ژاکان رو بزار برای شناسنامه ومحمد  جواد صداش کن .نمیدونم والله خواهرم اینا این کاررو کردن .اسم ندر صداش میکنند اسم شناسنامه اسمی که دوست داشتن

نه عزیزم من شاگردم اسمش هلنا است تو لیستم فاطمه زهرا  مادرش بهم گفت هلنا صداش بزنید منم قبول ...

معلمای ابتدایی قبول میکنن.  اما دبیرستان چون چند مدرسه تدریس دارن و تعداد دانش آموزاشون زیاد میشه یادشون میره و از لیست میخونن

بخدا اگه بهت بگم برام چی اتفاقی افتاده باورت نمیشه 

محرم مامانم نذری داشت رفتم دیگو هم زدم نذر کردم اگه من و دوتا از خواهرام بار دار بشیم خواهر خواهر کوچیکم براش خواستگار خوب بیاد خونه دار بشم دختر مریضیش خوب بشه همین اندازه نذری بپزم 

مامانم گفت چی خبره این همه کمتر به پز منم نذرمو عوض کردم گفتم نصف این به خدا منو خواهرام هرسه پشت سرهم بار دار شدیم و سقط کردیم برای خواهرم خواستگار خوب پیداشد سر هیچی کشیدن کنار نزدبک بود خانه دار بشم نشد دخترم برای یک هفته خوب شد دوباره مریضیش برگشت