2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳ شدم دیگه ولی دلیل اصلی نفقه نیست کار میکنم ،بخاطر توهینه و آزار و اذیت روحی جوری که روانیم کردن ، ...

فکر نکنم بخاطر توهین و آزار شکایت رو قبول کنن ولی بخاطر نفقه اگر باشه تو اینترنت چک کردم میتونی شکایت راهشم گفته از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هستش عزیزم به هرحال تو گوگل سرچ کن یه سری سایت در رابطه به وکالت میاره فکر کنم مشاوره آنلاین هم داشته باشن یه دور هم با اورژانس اجتماعی ام‌اس بگیر

چطور از پدر و مادری که نفقه نمیدن و آزار و اذیت میکنن و توهین می‌کنند شکایت کنم ؟

بنظرت خوبه جواب زحمت هاشونو اینجوری بدی؟ الان شرایط اقتصادی بده همه خانواده ها بهم ریختن و از این مشکلات هس 

فقط اونایی که خیلی رفاه دارن الان درگیری ندارن

از تصمیمت بکش عقب اگه نکشیدی هم فک نکنم به یه دختر ۲۳ ساله بهزیستی کمک کنه

فکر نکنم بخاطر توهین و آزار شکایت رو قبول کنن ولی بخاطر نفقه اگر باشه تو اینترنت چک کردم میتونی شکای ...

من اگه بی اجازه خونه بگیرم برم ،چون اینا واقعا اذیتم میکنن ،پریشب با داداشم ریختن روم زدنم ،مشکلی نداره ؟باز فردا زنگ میزنم مشاور حقوقی

من اگه بی اجازه خونه بگیرم برم ،چون اینا واقعا اذیتم میکنن ،پریشب با داداشم ریختن روم زدنم ،مشکلی ند ...

عزیز دلم برو یه جایی رو اجاره کن و آدرس هم بهشون نده هیچ کاری نمیتونن بکنن

بنظرت خوبه جواب زحمت هاشونو اینجوری بدی؟ الان شرایط اقتصادی بده همه خانواده ها بهم ریختن و از این مش ...

عزیز شما جای من نیستی و شرایط جامعه ربطی نداره به مشکل من ،پولی نمیگیرم که بخاطر اون بخوان منو بزنن یا توهین کنند ،بحث دو روز نیست بحث خیلی ساله ،راهی نمونده یا باید خودکشی کنم یا جدا بشم ازشون ،که راه دوم برام بهتره فقط خواستم ببینم مشکلی پیش نیاد 

عزیز دلم برو یه جایی رو اجاره کن و آدرس هم بهشون نده هیچ کاری نمیتونن بکنن

اره میترسیدم مشکل پیش نیاد ،متاسفانه بعضی ها فقط اسم پدر و مادر رو دارن ،ممنون

حق داری خودتو نجات بده برو دنبال زندگی خودت

اولش شاید بدتر برخورد کنن ،باید خونه بگیرم و یهو وسایلم و ببرم جوری که بعدا متوجه بشن وگرنه باز کتک میخورم

اولش شاید بدتر برخورد کنن ،باید خونه بگیرم و یهو وسایلم و ببرم جوری که بعدا متوجه بشن وگرنه باز کتک ...

اصلا نزار بفهمن یواشکی وسایلتو خرد خرد ببر بعد یه پیام بده بهشون حرفهای دلتو بزن و بگو که رفتی از اون خونه