2777
2789
عنوان

فر و مایکروفر توکار چی بخرم؟

1118 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. 

من میخوام یه فر و مایکروفر توکار بخرم، توکابینتی. چه برندی رو پیشنهاد میدین؟؟؟ از برند اسنوا، این دوتا کالا زیر ۳۰ تومن میشه؟ برند خوبیه در فر و مایکروفر؟؟؟ فر گازی و برقی بخرم؟ اگه ممکن هست، هرکس تجربه ای داره رو بی زحمت بفرسته، ما تو همین هفته بخریم تا بالاتر نرفته.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آلتون ،داتیس 

شما خودتون استفاده کردین؟؟؟ تجربه ای دارین؟؟؟ قیمت جفتشون چقدر میشه؟؟؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم میخوام بخرم  خارجی که خیلی گرونه از بین ایرانی ها این دوتا از همه بهترن ماکرویو حدود ۲۰ ...

شما میخواهید فر و مایکروویو بخرید؟؟ مایکرو ویو همیناست که سینی داخلیش میچرخه، تقریبا همه تو خونه شون دارن. من میخوام مایکروفر و فر جدا بخرم. خونه ای که خریدیم، داخل کابینتش فضای این دوتا محصول رو داره. نمیدونم فر برقی بخرم یا برق و گاز.

شما میخواهید فر و مایکروویو بخرید؟؟ مایکرو ویو همیناست که سینی داخلیش میچرخه، تقریبا همه تو خونه شون ...

من الان خودم ماکرویو الجی دارم ولی رومیزیه 

مام تو کابینت جا گذاشتیم پس باید تو کار بخریم 

ماکرویو بیشتر برای گرم کردن هست 

فر اگه لوله کشی گاز داری نزدیکش گازی بخر چون گاز ارزونه وگرنه برقی 

بعصی ها هردو حالت رو دارن

سلام دوستان

ممنون از دوتا از دوستان که تجربه شون رو گفتن، ما دیگه امروز رفتیم فر و ماشین ظرفشویی داتیس خریدیم. تصمیم بر این شد که مایکروفر نخریم، به نظرمون اضافه بود، همون مایکروویو سامسونگ رو که رومیزی داریم رو یکجوری تو جای مایکروفر کابینت جا بدیم، جوری که شکیل هم بشه. حالا تا بریم تو خونه مون، میشه آخر خرداد سال دیگه. اینا رو خریدیم که دیگه گرونتر نشن.

ماشین ظرفشویی توکار شد ۲۴/۵۰۰، فر توکار شد ۱۶/۵۰۰.

عکس جفتشون رو پایین میزارم.

ما همه چیز رو رنگ مشکی میخواستیم، چون ماشین ظرفشویی مشکی کم‌هست، دیگه همین داتیس رو اونجا دیدیم، دیگه توکار بود مجبوری برداشتیم،اینجوری شد که فر هم داتیس شد.

ماشین ظرفشویی، زیرش خالی هست با قرنیز کابینت روکش میشه، روی ماشین ظرفشوییتون هم لختِ، که میره زیر کابینت. توکارِ کامل که دربش رو کابینت میکنن نیست، دکمه های لمسی اس هم روی لبه درب هست.

اینم فر، که فقط برقی هست، گفتن فر گاز و برق منسوخ شده، جدیدا رو فقط برقی میسازن.