2821
2789

اینجا خاطرات ترسناکتون درمورد خودتون یا اطرافیانتون اتفاق افتاده رو تعریف کنید..اونایی هم ک میترسن لطفا نیان تا اذیت نشن.اولیش رو خودم تعریف میکنم...

ما خونمون ویلایی هست یه شب ک شوهرم شب کار بود فقط من و بچهام بودیم بچها رو خوابوندم خودمم کارامو کردمو اومدم ک بخوابم یه لحظه نگام افتاد با میز آرایشم یعنی دلم هرررری ریخت بدنم بی حس شد یه موجودی با موهای بلند و پاهاشو آویزون کرده بود و زل زده بود ب من ک بچهام با تمام توانم فرار کردم و نشستم تو حیاط زنگ زدم ب شوهرم تا بیاد خونه تا وقتی ک شوهرم اومد من تو حیاط بودم وقتی شوهرم اومد رفت داخل و نگاه کرد چیزی نبود اما من مطمئنم ک بود تازه شوهرم میگفت خواب دیدی..از اون شب شبایی ک شوهرم سرکاره میرم پیش مادرشوهرم یا مامانم اینا میمونم

دیشب تا ساعت ۲شب تو تاریکی تو حیاط قدم میزدم 

احساس کردم یه چیز سفیدی هلم دادو باصدای خیلی بلندی که انگار بلندگو بوده یه حرفی بهم زد و بعد به سرعت از کنارم رد شد

و خدایی قبض روح شدم🤕🤕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ولی خیلی حس میکنم آخه وسیله هام جابجا میشن و کلی سر و صدای بیخود تو خونم ایجاد میشه

خب به نظرم برو دعانویس معتبر ازت و از خونت جداشون کنه

برات دردسر ساز میشه ها

دوستان کاربری دست دونفر هست به خاطر همین موضوع تاپیک ها ممکنه کاملا با هم متفاوت باشه

من الان ۳۴ سالمه و از ۱۸سالگی تا الان ۱-۲ماه یبار یه زن خیلی زشت و ترسناک توی خوابم میبینم ک دنبالم میکنه و من ازش فرار میکنم

شبایی ک ببینمش صبحش روی دیوار اتاقم لک های تیره چربی میفته ک تا شب پاک میشه خود ب خود

من نمیترسم (مدیومم) فقط خواستم تعریف کنم.

♥️ALLAH♥️
خب به نظرم برو دعانویس معتبر ازت و از خونت جداشون کنه برات دردسر ساز میشه ها

رفتم چند بار فایده نداشته.اتفاقا دردسر سازه مثلا وقتی زایمان کردم بچم تا می‌خوابید اگر از پیشش میرفتم جیغ میزد بلند مث کسی ک کتک خورده باشه فکر کن بچه دو روزه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز