2821
2789
عنوان

چله شهدا از امروز شرکت میکنید؟

154 بازدید | 26 پست

بچه ها اگه شرکت میکنید بگید که بقیه روزا هم بگذارم!

تعداد رای : 6
نظرسنجی
بله بگذار هر روز
4
66%
نه نمیخواد اذیت نشو
2
33%
زندگی صحنه‌ی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمه‌ی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب یادشهید حجت الله رحیمی..عیدتون مبارک

عید شما هم مبارک❤

زندگی صحنه‌ی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمه‌ی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃
نحوه برگزاریش چجوریه؟ 

سلام به همگی.این چله شهدا رو من چندمین بار هست که برمیدارم فوق العاده مشکل گشاست.تا ۴۰ روز هر روز بی وقفه باید انجام بدین اعمال هر روز فرق میکنه ولی در کل خیلی وقت گیر و سنگین نیست.اگه کسی حاجتی داره نیت کنه و از امروز شروع کنه بگین که من هر روز اعمال اون روزو بفرستم.
بارها ازش نتیجه گرفتم .🌺🙏

چله چی هس یه توضیح بده

تاپیک قبلی کامل گذاشتم همکارم چند بار برداشته و ازش حاجت گرفته حیفم اومد به شما نگم❤

داخل تاپیک قبلی گذاشتن نحوش رو

ممنون گلم❤

من اگر یه روز خیلی سخت باشه شاید نتونم

نمیدونم میگن خیلی سخت و وقت گیر نیست؛ ما خودمونم نمیتونم چله های سخت رو برداریم چون شاغلیم ولی اینو گفت سخت نیست

چهل تاش رو با هم بفرست ببینیم میتونیم

ندارم که روز به روز میفرستن 

تاپیک قبلی کامل گذاشتم همکارم چند بار برداشته و ازش حاجت گرفته حیفم اومد به شما نگم❤

بله دیدم الان تاوپیکو ولی خب روزای بعدیش چی هس ممکنه بیشتربشه سختتربشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز