2777
2789
عنوان

ابله مرغان ترخدا بیاید

1028 بازدید | 7 پست

بچه ها ما با کسی که ابله داشته در تماس بودیم

مطمئنم که این هفته میزنه بیرون 

چکارکنم جاش نمونه 

کلا چکارکنم اذیت نشیم پسرم سه سالشه

خیلی ناراحتم 

چکارکنم جاش نمونه بخدا میخام گریه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دی ماه امسال گرفتم تو بدترین موقعیت 

اول ۳،۴ تب و و لرز و بدن درد خیلی بدی داره 

بعدش ابله ها مثل جوش براق میان بیرون 

دکتر برید قرص و پماد کالامین میده بهت 

عزیزم کالامینُ خیلییییییییی نازک بزن پماد غلیظیِ 

و خنکی بخوره و تا دورانش تموم نشه با هیچی مدتش تموم نمیشه 

نخارونه تا سوراخ نشه همه جاهم میزنه 

و بعد اینکه ابش خالی بشه لک قهوه ای میشه 

برا من تو مرحله لک قهوه ای هنوز کامل نرفته برای منم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم منم دی ماه امسال گرفتم تو بدترین موقعیت  اول ۳،۴ تب و و لرز و بدن درد خیلی بدی داره  ...

اگه‌دست نزنیم جاش نمیمونه 

چکار کنم جای لک و تورفتگی‌ نمونه

منم خودم نگرفتم 

اگه‌دست نزنیم جاش نمیمونه  چکار کنم جای لک و تورفتگی‌ نمونه منم خودم نگرفتم

اول یکیتون میگیره یکی دو هفته بعد اون یکی 

ابله تاولِ اب داره که میخاره و اگر بخارونی و بترکه و ابش خالی بشه جاش سوراخ میشه عزیزم 

اما بعضیاش چون زیاااد گنده میشه خودش میترکه که اونا سوراخ نمیشن فقط ابشُ زود پاک کن

اگر فک میکنی بچه ممکنه شب تو خواب بخارونه خودشُ براش دستکش نخی بذار 

به بدن اصلا لیف نکش فقط با کف شامپو بدن کودک بشور هم خودتُ هم بچه رو

حموم زیاد برید اب بهش بخوره خوبه اما حواست باشه فشار اب کم باشه ابله ها نترکه کلا بهداشتُ خیلی رعایت بکن

عزیزم من که ابله گرفتم چنتا از خانمای سن بالا گفتن چشم ادم ناپاک نباید بهت بخوره و گفتن اگر کسی دیدت غسل جنابت کن میدونم دلیل علمی نداره اما ضررم نداره 🤦🏻‍♀️

برا من هیچ کدوم سوراخ نشد حتی اونایی که خودش ترکید ولی لک قهوه ایش مونده که به مرور میره ولی اگه بری دکتر زودتر میرن

خاکشیر هندوانه خیار سیب برای ابله خوبه 

ادویه و غذای چرب مصرف نکنید 

بازم اگر سوالی داشتی حتما صدام کن عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اول یکیتون میگیره یکی دو هفته بعد اون یکی  ابله تاولِ اب داره که میخاره و اگر بخارونی و بترکه ...

عزیزدلم خیلی لطف کردی ممنون که جواب دادی 

چشم حتما بازم اگه پیش اومد برام چون هنوز نگرفتیم حتما میپرسم ازتون 

خیلی ممنون که جواب دادید