سلام دخترم 18 ماهشه 5 روز اسهال و استفراغ میکنه الان روزی سه بار اسهال داره ولی چون 5 روزه غذا نخورده به جز شیر خیلی بی حال و کسله... یه چیز هم میدم بالا میاره چقد طول میکشه خوب شه چیکار کنم خسته شدم میترسم علائم کم ابی نداره فقط بی حاله
اگه حساسیت نداره زنجفیل بده برا تهوع. یاملوچه زنجفیلی.و برا بی حالیش دارچین بده. تو آب. خیلی فشار رو میاره بالا جون میگیری من ک با این دو مورد نجات پیدا کردم البته اسهال نبودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم همینجور شد بردم اورژانس کودکان قندش رو گرفتند. بیحالی یعنی قندش افتاده. قند پایین شاید ازحال بره و هطرای بعدی. آب قند بده بخوره، کشک شور یا دوغ شور ریز ریز با قاشق چای خوری بده بهش. همون اُ آر اس خیلی واجبه، سرم بزنن... گفتم دیگه. دور از جون میره کما
با یه متخصص اطفال صحبت کردم گفت مایعات و چای و دوغ شور بده orsبده منم زیاد مایعات دادم حالش ب ...
بازم ببر دکتر خوب که خیالت راحت شه.برای چی اسهاله .موز بده اسهالش بند میاد.هم مقوی هم هست .جون میگیره.یه دارویی بود .من بچهام کوچک بودن اسهال بودن دکتر داد.جلد زرد رنگ بگو دکتر برات مینویسه .هم تقویت میکنه بدنشو .هم اینکه بدنشو سالم میکنه.حتما عفونتی وارد بدنش شده