2777
2789
عنوان

ضعف و بی حالی نوزاد بعد از اسهال و استفراغ

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اب و اب میوه بهش بده.ببر دکتر.شیر برنج بهش بده.نمیدونم.حتما باید ببری دکتدر

دکتر بردم دو روز پیش سرم زدن استفراغش خوب شد تقریبا 

شیر خودمو فقط میخوره هر چی میدم پس میزنه... چیکار کنم بی حالیش عادیه بعد ظهر 3 ساعت خوابید الان باز خوابش برد

چیکار کنم اخه😢😢😢

هیچی جز شیر خودم نمیخوره از کجا بفهمم قندش افتاده 

من پسرم همینجور شد بردم اورژانس کودکان قندش رو گرفتند. بی‌حالی یعنی قندش افتاده. قند پایین شاید ازحال بره و هطرای بعدی. آب قند بده بخوره، کشک شور یا دوغ شور ریز ریز با قاشق چای خوری بده بهش. همون اُ آر اس خیلی واجبه، سرم بزنن... گفتم دیگه. دور از جون میره کما

من پسرم همینجور شد بردم اورژانس کودکان قندش رو گرفتند. بی‌حالی یعنی قندش افتاده. قند پایین شاید ازحا ...

با یه متخصص اطفال صحبت کردم گفت مایعات و چای و دوغ شور بده orsبده 

منم زیاد مایعات دادم حالش بهتر شد ولی بازم یه کم بالا اورد و اسهال.. کی خوب میشه اخه

با یه متخصص اطفال صحبت کردم گفت مایعات و چای و دوغ شور بده orsبده  منم زیاد مایعات دادم حالش ب ...

بازم ببر دکتر خوب که خیالت راحت شه.برای چی اسهاله .موز بده اسهالش بند میاد.هم مقوی هم هست .جون میگیره.یه دارویی بود .من بچهام کوچک بودن اسهال بودن دکتر داد.جلد زرد رنگ بگو دکتر برات مینویسه .هم تقویت میکنه بدنشو .هم اینکه بدنشو سالم میکنه.حتما عفونتی وارد بدنش شده