2777
2789

ما 99 یه خونه خریدیم حق مون رو خوردن یعنی ما با یه مشخصاتی خریدیم بعد یه جور دیگه تو سند برامون زدن بیخودی زن همسایه پایینی مون دعواش شد با مامانم به مامانم فوش داد مامانم چیزی نگفت یعنی مامانم داشت پله تمیز میکرد کفش اینا رو گذاشت کنار اومده بیرون دعوا میکنه بعد تازه سر ماهم اینا کلا گذاشتن طلب کار هم هستن

بزرگترین اقیانوس دنیا اقیانوس آرام است  ؛ پس آرامش بگیر تا بزرگ شوی... :))))))) 

من بودم چکی اش میکردم مگ کسی جرات داره به مادرم کوچک ترین توهینی بکنه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.