2777
2789

من هر سال برای دخترم تو عید کلی خرید میکنم که خیلی هاش اصلا استفاده نمیشه .امسال تصمیم دارم با توجه به گرونی کاربردی تر بخرم . لباس های بخرم که واقعا استفاده بشه .‌شما براي دختراتون تو این سن چیا برای عید میخرید؟ایده بدید 

یه پیراهن آستین بلند بگیر با جوراب شلواری.. برای تو خونه هم بلوز شلوار دو دست کافیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیراهن مجلسی 

از این سبک 

درعجیب ترین جای تاریخ ایستاده‌ایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا‌ نیشتن در ا دونیا‌ دروشکا فقد گپ زئن ، گپ‌ِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿‌.
بگید وزن و قد دختراتون چنده منم‌دخترمکنه سالسه

دخترم لاغره‌ . قدش ۱۴۰ وزنش ۲۴ . پارسال از این لباس سه تیکه ها خریدم براش با کفش اسپرت قشنگ بود .‌هر لباسی تو تنش نمیشینه