2777
2789

سلام 

من خواننده خاموش بودم تازه عضو شدم..

اولش یخورده از خودم بگم حدودای ۲۵ سالمه.. دختریم که شرایط خانوادگی خوبی ندارم و حتی تا الانشم نفهمیدم زندگی چیه ولی خب سعیم تو خودسازی خودمه چه کار چه تحصیل.. 

برادرم مشکل روحی دارن و با هیچکس سازگار نیستن حالا 

خواستگاری دارم که حدود ۱۰سال ازم بزرگتره شرایط مالی و کارش اوکیه اخلاقشم شاید ۳۰٪ بهم نزدیک باشه اما خب قیافش به دلم نمیشینه نه اینکه بگم زشته من حتی بودن کسایی که قیافه جالبی نداشتن ولی به دلم نشستن راستشو بگم مشکلم دماغشه که اکه اون اوکی بود جوابم + میشد😑.. اسم عملو بیارم ابروریزی بزرگی را میفته😑

میگن با شرایط تو بهتر از این دیگه کسی نیست و حتی اگه بهترین دخترم باشی با وجود خانوادت شانسی نداری😭😭😭

خیلی حالم بده 😔😔😔😭😭

میبخشید نشد بیشتر این توضیح بدم عکسم نخواید چون شناسایی میشم🤍🌱

خواهشا کسایی که تجربه دارن راهنماییم کن... 

وقتی به دلت نمیشینه ردش کن 

چون ممکنه بعد ها پشیمون بشی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به دلت نمیشینه ردش کن خدا به خاطر حرف اونایی که بهت گفت دیگه بهتر گیرت نمیاد قطعا یه مورد خوب سر راهت میگذاره🌸🌸

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

عزیزم قیافه مهم نیست،اگر با زیبا ترین فرد ازدواج کنی و بعد اذیتت کنه از نظرت زشت ترین ادم دنیا میشه

اما  اختلاف سنیتون خیلی زیاده 

و اینکه شما برای فرار از شرایط دارین ازدواج میکنین که این اصلا خوب نیست

و اینکه  اگر ازدواج نکنی خیلی بهتره تا یه ازدواج غلط داشته باشی

در کل من بودم جوابم منفی بود

انشاالله که درست ترین تصمیم رو بگیرین و خوشبخت باشین💫

قربونت برم یعنی میشه.. خدا از دهنت بشنوه🤍

دست خدا بالای همه دست هاست کافیه خودش بخواد دیگه هیچی و هیچکی جلودار نیست،عزیزم خدای تو و تثمیم گیرنده تقدیر تو یکی دیگس نه اینو اونی که اگه به این بله بگی و بدبخت بشی یکیش سزاغتو نمیگیره انگار نه انگار الان مجبورت کردن،با غرور نه بگو و بگو ترجیح میدم تا پنجاه سالگی مجرد بمونم ولی یه انتخاب خوب داشته باشم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇