2777
2789
عنوان

علت خواستگار نداشتن دختر ۲۶ ساله

6930 بازدید | 89 پست

تو اجتماعم 

شاغلم 

درس خوندم 

خانواده خوبی دارم 

تو فامیل زبان زد هستن 

تیپ و قیافمم خوبه 

اطرافیانم بهم میگن اخلاقت خوبه 

مشاوره هم رفتم میگن تو مشکلی نداری 

خانوادمم اصلا براشون مهم نیس 

به مامانم ک میگه 

میگه من چیکار کنم

لطفا نگید زوده 

نگید سنی نداری 

نگید گرونیه و....

چون من بیشتر دوستام بچه دارن 

اون چند نفریم ک موندن همینجوری پشت سر هم دارن ازدواج میکنن 

دیگ دهه ۸۰ های اطرافم دارن ازدواج میکنن چ برسه به هم سن و سالام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نمیشه کرد 

ببین من حالا خواستگار دارم ولی سنتی ، یکی که خودش بخاد و بیاد جلو نبود 

یه نفر بهم گفت ذکر محبت بخون، چون مهرت به دل هیچ کس نمیفته ،  نه اینکه ادم مشکلی داشته باشه ها فقط قدرت جذبمون خیلی پایینه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

شوهر ریخته شوهر خوب میخای یا فقط کسی میخای ک اسشمو برزاری شوهر؟هر چیزی به وقتش خودش اتفاق نیفته مامانت راس میگ چیکار کنه خدا صلاح بدونه آدمتو می‌فرسته سراغت 

فرمول ازدواج هم دست دهه هشتادیاست ببین چیکار میکنن بکن

پر توقع هم نباشید کم توقع هم نباشید 

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻

لابد خیلی مغرور به نظر میرسی، یا یه جوری برخورد کردید ک اکثرا فک میکنن جواب رد خواهی داد. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
فکر نکنم ولی سن مناسب برای ازدواج هم برای دختر هم پسر بنظرتون چه سنی هست؟ 

ازدواج زیر ۲۵ برا دختر زوده و زیر ۳۰ برا پسر

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

دیروز رفتم کار تا نون ساندویچی با یه نوشابه خریدم ۴۸تومن 

زن چجوری میشه گرفت عایا؟

زن نون نمیخواد؟

لباس نمیخواد؟

خرجی نمیخواد؟

می‌دونم الان چند نفر میان میگن خدا می‌رسونه ولی نزدیک به ساله جداشدم میترسم برم جلو 

خیلی ها برااین نمیرن جلو 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
همه زیر ۲۰ میخوان

درسته اکثرا الان دنبال دختر کم سن و سالن

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻