2777
2789

زبون محلی خودشونه اکثرا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که عربی میشنوم ولی چون بلد نیستم نمیتونم رو تسلطشون نظر بدم ولی خیلی هیجان انگیز 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بعضیا زبون مادریشونه ولی بازیگرای اصلیش اتفاقا اصلا خوب عربی حرف نمیزنن😅

خب زبونشون نیست و همونطور هم مشخصه به زور یاد گرفتن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مثلا حمید فرخ نژاد کردی و عربی بلد بود بصورت حرفه ای

کوردی راحته،نون خ رو ندیدی چطور همه عین بلبل کوردی حرف میزنن؟

عربی هم جملاتی ک میگن رو کار میکنن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
زبون محلی خودشونه اکثرا

زبان عربا اونا با ما فرق داره البته نمیدونم تا چ حد چون خودم عرب نیستم از دوستام ک عربن شنیدم

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
زبان عربا اونا با ما فرق داره البته نمیدونم تا چ حد چون خودم عرب نیستم از دوستام ک عربن شنیدم

مشخصه ک فرق داره

خب زبونشون نیست و همونطور هم مشخصه به زور یاد گرفتن

بله

درست مثل وقتی که مثلا یکی بهمون چندتا جمله اسپانیایی بگه و ما فقط تکرارشون کنیم، کاملا مشخصه زبون ما نیست

تعجبم ازینه که اسی میگه عالی حرف میزنن

بله درست مثل وقتی که مثلا یکس بهمون چندتا جمله اسپانیایی بگه و ما فقط تکرارشون کنیم، کاملا مشخصه زب ...

من فکر کردم سوال کرده 😄

ولی زیادی دارن کشش میدن

دو قسمت مونده