2777
2789
عنوان

مرغ درسته چه جوری درست کنم؟

579 بازدید | 9 پست

یه مرغ خیلی کوچولو گرفتم میخوام بزارم همینجوری درسته بپزه، ماهیتابه رژیمی دارم، تستر هم دارم، چطوری درستش کنم، تا حالا مرغ کامل درسن نکردم

نمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

میخوای بریون کنی

تومواد زعفران و اب پیازو سیرو زروچوبه  اینا بخوابون بعد تو فر بپز 

میتونی حتی حالت اکبرجوجه درستش کنی

خواستی دستور کاملشو بهت بگم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم درست نکردم ولی اقوام

اول نمک و زردچوبه میزنن به بدن مرغ 

بعد چند نوع گیاه معطر و آلو سیاه و اناردون و پیاز خورد شده میریزن تو شکمش

این رو اون رو سرخش میکنن  بعد  ی مقدار اب نارنج و اب خیلی کم میریزن توشو میزارن تا با شعله کم بپزه

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

عزیزم اول مواد بزن با زعفرون خوب به همه جای مرغ بزن یکم زردچوبه با یکم فلفل قرمز

پیاز و فلفل دلمه خرد کن بزار داخل شکمش و اطرافش 

سلفون بکش بزار داخل یخچال

بعد ۲ یا ۳ ساعت از یخچال بیرو بیار و بزار آب پز بشه

بعد هم داخل ماهی تابه سرخش کن

آب مرغ صاف کن بهش رب گوجه بزن و بزار غلیظ بشه به عنوان سس

یدونه همسر و مامان عاشق

یکم آب نمک درست کن و با سرنگ بزن به مرغ

زردچوبه و نمک و ادویه و کمی دارچین و فلفل با یکی دو قاشق آب و زعفران  قاطی کن بمال به همه جای مرغ

اگه میخوای پیاز و پودر گردو رو تفت بده و بعد دو قاشق رب انار بزن و کمی آب وقتی قوام اومد بذار تو شکمش

اگه نه دو تا پیاز بذار تو شکمش

بعد بذارش توی تستر  با دمای خیلی کم تا مغز پخت بشه یکم اینور  و اونورش کن که همجاش یه دست بپزه ولی قسمت سینه بیشتر طول میکشه چون ضخیم تر هست

خب من میزارم تو جوجه گردون توستر ، اما درسته تو سینیش هم میتونی بزاری ، اول یه ترکیب نمک و زردچوبه و فلفل قرمز یا سیاه و پودر سیر یا هر ادویه ای که دوس داری با یکم روغن زیتون یا مایع و آبلیمو اماده کن ، رو کل پوست مرغ و داخل شکمش بمال ، بعد داخل شکمش چند حلقه پیاز و چند حبه سیر ، فلفل دلمه ، یا هر سبزیجاتی که داری بزار ، پاهاشو ضربدری ببند که بعد پخت مرغت وا نره و موادم بیرون نریزه ، میتونی از نخ استفاده کنی ، دمای توستر ۲۲۰ بزار برای حدود ۴۰ دقیقه تا یکساعت بعد چک کن اگه برشته شده یعنی پخته کامل ، میتونی چند تا سیب زمینی حلقه کنی ، بیست دقیقه اخر بریزی دور سینی  ، یا کف سینی بچینی بزاری زیر جوجه گردون که آب مرغ بچکه توش ، سیب زمینیا رو نمک و فلفل و یه قاشق روغن بزن قاطی کن ، بعد بزار

فکر کنم تا الان خانم مرغه رو پختی ولی این دستور رو تو کلاس اشپزی که قبلنا که دلار چهارتومن بود و حسش بود میرفتم ،یاد دادن واسه مرغ درسته مجلسی

اب نمک معمولی که شور نباشه درست کن،۱ روز کامل مرغ تو اون اّب تو یخچال باشه،بعد بشورش نمکش بره،این برای بوی مرغه

بعد داخل سرنگ کره ابشده بکش،تزریق کن تو سینه و بخش هایی از گوشت مرغ که ذاتا خشک ترن،

به مرغت زعفرون ابشده یا مخلوط زردچوبه با دارچین بمال،دارچین کمترباشه که رنگ مرغ تیره نشه،همه جاشو با شعله متوسط سرخ کن که اب نندازه ولی برشته شه،از تابه بزار کنار

بعد داخل  همون تابه یه پیاز درشت رنده کن،با روغن تفت بده،یه ذره که رنگ گرفت یه گوشه ی اون تابه رب بریز بزار سرخ شه،رنگ پس بده

به پیازتم زعفرون و زردچوبه و فلفل سیاه تازه ساییده شده بزن اونم یه ور تابه تفت بده

حالا همه رو مخلوط کن،یه عصاره مرغ پودر کن داخلش،اب جوش بریز

مرغو برگردون تو تابه،شعله رو کم کن بزار بدون عجله بپزه،گاهی از سس بریز روش که یه دست رنگ بگیره

میشه به این غذا ،یکربع آخر، یه لیوان اب پرتقال ملس اضافه کرد،که سسش طعم شیک تری بگیره،خوشمزه تر شه

واقعی بودن شجاعت میخواد