فکر کنم تا الان خانم مرغه رو پختی ولی این دستور رو تو کلاس اشپزی که قبلنا که دلار چهارتومن بود و حسش بود میرفتم ،یاد دادن واسه مرغ درسته مجلسی
اب نمک معمولی که شور نباشه درست کن،۱ روز کامل مرغ تو اون اّب تو یخچال باشه،بعد بشورش نمکش بره،این برای بوی مرغه
بعد داخل سرنگ کره ابشده بکش،تزریق کن تو سینه و بخش هایی از گوشت مرغ که ذاتا خشک ترن،
به مرغت زعفرون ابشده یا مخلوط زردچوبه با دارچین بمال،دارچین کمترباشه که رنگ مرغ تیره نشه،همه جاشو با شعله متوسط سرخ کن که اب نندازه ولی برشته شه،از تابه بزار کنار
بعد داخل همون تابه یه پیاز درشت رنده کن،با روغن تفت بده،یه ذره که رنگ گرفت یه گوشه ی اون تابه رب بریز بزار سرخ شه،رنگ پس بده
به پیازتم زعفرون و زردچوبه و فلفل سیاه تازه ساییده شده بزن اونم یه ور تابه تفت بده
حالا همه رو مخلوط کن،یه عصاره مرغ پودر کن داخلش،اب جوش بریز
مرغو برگردون تو تابه،شعله رو کم کن بزار بدون عجله بپزه،گاهی از سس بریز روش که یه دست رنگ بگیره
میشه به این غذا ،یکربع آخر، یه لیوان اب پرتقال ملس اضافه کرد،که سسش طعم شیک تری بگیره،خوشمزه تر شه