2777
2789

من یه چندروز بود احساس سوزش داشتم اول شک کردم بخاطر یبوست دچار هموروئید شدم چون قبلا این مشکلو داشتم خیلی سال پیش پس شروع کردم به زدن پماد انتی هموروئید، ولی الان متوجه شدم این سوزش دور باسنم از زخم داخلی نیست دور مقعدم انگار ورم کوچولو داره و انگار دونه زده و سوزش هم از رو همون برجستگی هست، کسی میدونه چجوری باید درمان کنم؟ سه روزه تقریبا اینجوری شده قبلا نبود هرگز

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه 

اخه درمان نداره؟ الان یخورده که ناخوداگاه مقعد جمع میشه میسوزه جرات ندارم دستشویی برم اگه حالت عادیش اینجوریه دستشویی رفتن فک کنم خیلی بسوزه 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
برو پیش دکتر بهتره ببینه چیزی سرخود استفاده نکن  ولی اونجا مگه جوش میزنه؟؟

وای اصلا اعصاب دکتر رفتن ندارم کاش میشد درمان آسون داشته باشه، من تاحالا تجربه اینجور جوشی نداشتم ولی تو گوگل زدم مثل اینکه به چند دلیل مختلف میزنه، بیصحاب سوزشش هم جوریه انگار مثلا تیغ گذاشتی اونجا

برو دکتر زنان ...نترس بابا 

من الان بخاطر دردش جرات ندارم شیو کنم یهو بدتر شه، زشته با مو برم دکتر زنان؟ 

وای اصلا اعصاب دکتر رفتن ندارم کاش میشد درمان آسون داشته باشه، من تاحالا تجربه اینجور جوشی نداشتم ول ...

ب هر حال از نظره من بری بهتره خب سرخود چیزی استفاده نکن واز خدای نکرده ی مشکل کوچیک رو بزرگش کنی ک بدتره

موبرگشتی😫😫

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بواسیر عزیزم برو دکتر هرچه زودتر درمانش کن خدایی نکرده وقتش بگذره باید جراحی کنی

وای خدایا عجب گرفتاری،🥲🥲🥲 بپایی چندتاییه؟ منظورم اخه یدونه و یه گوشه نیست دورشه قشنگ 

ب هر حال از نظره من بری بهتره خب سرخود چیزی استفاده نکن واز خدای نکرده ی مشکل کوچیک رو بزرگش کنی ک ب ...

خدایا. انشالله تو این هفته میرم