2777
2789
عنوان

بچه هاااا کمک🥺 ناخونم

232 بازدید | 14 پست

ناخون انگشت کوچیک پام افتاده ی تکیش وصله هنوز واییی دلم ریش میشه میخوام بکنم چه خاکی بریزم تو سرم بیوفته کاملا

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حمام چند دقیقه پاتو بزار تو اب گرم رو ب داغ بعد اروم جداش کن

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
برو حمام چند دقیقه پاتو بزار تو اب گرم رو ب داغ بعد اروم جداش کن

اینو الان میرم امتحان میکنم مرسی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

دخترم دندون اش لفثق بود صبح بیدار شد اومد گفت مامان از دندونم خون میاد گفتم بیا ببینم گفت نکنی گفتم باشه اومد نزدیک دیدم لقه لقه یهو کشیدم کند خودش خوشحال شد الان اگه اونجا بودم میکندم راحت بشی😎

خُلاصِــٰه دیـــگه هیچی قَشَنگــ نیست….! 
دخترم دندون اش لفثق بود صبح بیدار شد اومد گفت مامان از دندونم خون میاد گفتم بیا ببینم گفت نکنی گفتم ...

مامانه منم همیشه همین کارو میکرد 😂💜

ناخن بکنی عفونت میکنه😐 خودش کم کم باید ناخن زیرش دربیاد بعد بیوفته

اخه به هرجا میخوره کشیده میشه 

😂😅😅بهترین کاره دیگه 😅

اره والا 😂