2777
2789

سلام به همگی.این چله شهدا رو من چندمین بار هست که برمیدارم فوق العاده مشکل گشاست.تا ۴۰ روز هر روز بی وقفه باید انجام بدین اعمال هر روز فرق میکنه ولی در کل خیلی وقت گیر و سنگین نیست.اگه کسی حاجتی داره نیت کنه و از امروز شروع کنه بگین که من هر روز اعمال اون روزو بفرستم.
بارها ازش نتیجه گرفتم .🌺🙏بچه ها اینو همکارم گفته انجام داده و نتیجه گرفته من تازه امروز شروع کردم گفتن به شما هم بگم👇التماس دعا🙏❤

زندگی صحنه‌ی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمه‌ی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اگر چله رو دارید همراهی میکنید لایک کنید و بگید که من ادامشو بگذارم چون این روزا خیلی مشغله دارم نمیتونم بیام سایت؛ اگر نمیخونید منم الکی نگذارم؛ اگرم میخونید که التماس دعا دارم ازتون🙏🤲🌹

زندگی صحنه‌ی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمه‌ی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃