2777
2789
عنوان

سینوزیت کودک

173 بازدید | 7 پست

سلام‌ مامانا

دستگاه بخور دارین که راضی باشین؟

برای بهبود علائم سینوزیت مخصوصا سرفه

بخور سرد بگیرم یا گرم؟

راهنماییم کنید بچه م از خواب و خوراک افتاده با وجود مصرف مرتب دارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من هرروز تو دکترا بودم و مدام انتی بیوتیک دادم بدون اینکه ذره ای تاثیر داشته باشه

بهم گفتن دمنوش عناب بده.بدمزه هم نیست ...آب رو آتیش بود ولی ده روز پشت سرهم باید بدی

ده تا دونه عناب رو بشکن و بایک لیوان آب بذار بجوشه تا بشه نصف لیوان...بعد بده بخوره

روزی دوبار بده

ببین من هرروز تو دکترا بودم و مدام انتی بیوتیک دادم بدون اینکه ذره ای تاثیر داشته باشه بهم گفتن دمن ...

اتفاقا بچه من دمنوش دوسداره

ممنونم از راهنماییتون

منم خسته شدم از دارو و چرک‌خشک کن 

سلامت باشه بچه تون ♥️🙏🏽

اتفاقا بچه من دمنوش دوسداره ممنونم از راهنماییتون منم خسته شدم از دارو و چرک‌خشک کن  سلامت ب ...

باورتون نمیشه من شب تا صبح بیدار بودم از شدت سرفه

الان دیگه کامل قطع شده...اینم بگم که بهبود روز ب روز حاصل میشه و تاثیرش رو ازهمون اول متوجه خواهید شد.عناب ویتامین سی بسیار بالایی داره و برطرف کننده علائم الرژی وسرماخوردگیه.ماچقدر دست کم میگیریم این داروهارو...

ممنون عزیزم امیدوارم شماهم نتیجه بگیرید

فقط هرچی دارو هم میدید همه رو قطع کنید تا بدن ریکاوری بشه

باورتون نمیشه من شب تا صبح بیدار بودم از شدت سرفه الان دیگه کامل قطع شده...اینم بگم که بهبود روز ب ...

به روی چشم

دقیقا منم زندگیم بهم ریخته

علنا تا صبح بیدارم

جیگرم کباب میشه از بس سرفه میکنه و خوابش میاد اما نمیتونه بخوابه