2777
2789
عنوان

کربلا رفته ها...

148 بازدید | 11 پست

من اولین باره مشرف میشم 

اونایی که تجربه دارن 

راهنماییم کنید چیا سوغاتی بخرم و از کجاها...

چیا باخودم ببرم با توجه به اینکه دوتا بچه کوچیک دارم و...

خلاصه که هرچی نیازه بدونم بگین 

ممنونم از همتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدراونجاگرونه که شک دارم کسی الان بتونه سوغاتی بگیره یکی ازآشناهای مایک ماه پیش رفته بود۱۰تومن سوغ ...

بدون سوغاتی که نمیشه 

مخصوصا سفر معنوی همه انتظار دارن از ادم بالاخره

من با خودم علاوه بر کتونی یه جفت دمپایی طبی بردم که کلا اون پام بود

ولی بقیه وسیله هام مثل مسافراتی دیگه در حد لباسو مسواکو اینا

چادر عربی سر کردم که راحت باشم مخصوصا اگه زمینی بری تو مرز ممکن معطل بشی چادرت راحت باشه

واسه سوغاتی کربلا خوب نیس نجف خوبه یه خیابون نزدیک حرم هست کلا مغازه و دستفروشه و در اخر سفرت بی خطر و التماس دعای ویژه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من با خودم علاوه بر کتونی یه جفت دمپایی طبی بردم که کلا اون پام بود ولی بقیه وسیله هام مثل مسافراتی ...

ممنونم زنده باشی گلم 

منم رفتم کتونی نرم خریدم پس دمپایی طبی هم میخرم انشالله 

کیفیت هتل ها خوبه از لحاظ بهداشتی؟

ممنونم زنده باشی گلم  منم رفتم کتونی نرم خریدم پس دمپایی طبی هم میخرم انشالله  کیفیت هتل ...

اره دمپای خیلی راحتتره

ما سه روز تو سامرا موندیم که تو حرم بودیم 

سه روز کربلا سه روز نجف که هتل کربلا خوب بود هتل نجفم بدک نبود در کل غذاهای ایرانیم میدادن بهمون

من رفتم غذای حضرتی گرفتم تو نجف تونستی برو پرسو جو کن ادرس بگیر نزدیکه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
اره دمپای خیلی راحتتره ما سه روز تو سامرا موندیم که تو حرم بودیم  سه روز کربلا سه روز نجف که ...

ممنونم عزیزم 

پول رو تبدیل کردین یا همون به ریال بردین؟

ممنونم عزیزم  پول رو تبدیل کردین یا همون به ریال بردین؟

خواهش میکنم

نه پول ایرانی میدادم من از خداشون بود

الان دیگه پول ایران بی ارزش شده نمیدونم نظرشون چیه