یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در مورد خال صورت می تونم بگم که الان با روش های مختلف خال های صورت رو بر میدارن فقط باید پیش یه پزشک خوب بری که کار برداشتن خال رو بلد باشه. من دکتر امیر سلیمانی رو بهتون معرفی میکنم که متخصص پوست و مو هست.
بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
برداشتن خال با لیزر CO2، سوزاندن و با با استفاده از RF انجام میشه و سرپایی هست. حالا بسته به تشخیص پزشک، یکی از این روش ها استفاده میشه. اگر میخوای انجامش بدی دکتر امیر سلیمانی رو بهت پیشنهاد میدم که متخصص پوست و موهست.
من چند تا خال روی صورت و دستام داشتم همه رو تو یک جلسه پیش دکتر ثابت برداشتم. اصلا هم جاش نموند. دو سه روزه هم خوب شدم. راحت شدن از شر اون خالهای رو صورتم بهترین کار امسالم بود😅😅