2777
2789
عنوان

هرچی راجب برداشتن خال صورت میدونین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 57946 بازدید | 32 پست
اسم دستگاهشو نمیدونم والا،بی حسم کرد با اون دستگاه سوزوند انگار ،بعدم دوتا پماد گفت از داروخونه خرید ...

آهان پس سوزوندنی بوده

مرسی عزیزم از راهنماییت 

دو دلم برم الان؟ یا تازه برا عید جاش قرمز و اینا نباشه

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن جراحی بود با لیزر فکر کنم سریعتر جاش بره برو دکتر بهت میگه باید لیزر کنی یا جراحی 

آهان

مرسی عزیزم

دو دلم برم الان یا برا عید دیگه دیره؟ یه وقت جاش قرمز و اینا نباشه؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

در مورد خال صورت می تونم بگم که الان با روش های مختلف خال های صورت رو بر میدارن فقط باید پیش یه پزشک خوب بری که کار برداشتن خال رو بلد باشه. من دکتر امیر سلیمانی رو بهتون معرفی میکنم که متخصص پوست و مو هست.

من برداشتم خوبه بعد 12 تا 15 روز خوب خوب میشه فقط یکم طول میکشه جاش بره. یکمم درد داره مراقبت‌ هم اص ...

جاش گودال نشد؟؟ منم خال ریز زیر پوستی دارم اندازه نوک مداد

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

برداشتن خال با لیزر CO2، سوزاندن و با  با استفاده از RF انجام میشه و سرپایی هست. حالا بسته به تشخیص  پزشک، یکی از این روش ها استفاده میشه. اگر میخوای انجامش بدی دکتر امیر سلیمانی رو بهت پیشنهاد میدم که متخصص پوست و موهست.

اگه گوشتی نیس،بردار صورتت اینقدر صاف دیده میشه ک خودتم کیف میکنی ،منم دوسال میش چندتا داشتم برداشتم ...

از کجا متوجه بشیم گوشتیه یا نه؟

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

من چند تا خال روی صورت و دستام داشتم همه رو تو یک جلسه پیش دکتر ثابت برداشتم. اصلا هم جاش نموند. دو سه روزه هم خوب شدم. راحت شدن از شر اون خالهای رو صورتم بهترین کار امسالم بود😅😅

اگر میخواید برید پیش ایشون، اینم شماره مطبشونه

09027009876

فکر نمی کردم کلینیکی باشه که انقد حرفه ای و درجه یک باشن خداخیر بده اقای دکترو ایشالله همیشه سلامت باشن خال ریز ریز داشتم رو صورتم الان اصلا انگار ن انگار اصلا بوذه چیزی