2777
2789

چحوریه؟ مراقبت هاش چطوره؟ چقد طول میکشه نقاهتش؟ اینا

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

الان برم دکتر برا عید اوکیه؟ یا دیره؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خال گوشتی رو نمیدونم و توصیه میکنم انجام ندی واقعا برا خیلیا خطرناکه.اما اوناییکه گوشتی نیستن آره از الان بری واسه عید حله

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

خال گوشتی رو نمیدونم و توصیه میکنم انجام ندی واقعا برا خیلیا خطرناکه.اما اوناییکه گوشتی نیستن آره از ...

نه گوشتی نیس

خیلیم کوچیک و سطحیه 

اما رفته رو نِروم

بزا بعد عید برو  تا بیاد جاش بره طول میکشه

چجوریه؟ شما انجام دادی؟ چقد طول میکشه؟

نه گوشتی نیس خیلیم کوچیک و سطحیه  اما رفته رو نِروم

اگه گوشتی نیس،بردار صورتت اینقدر صاف دیده میشه ک خودتم کیف میکنی ،منم دوسال میش چندتا داشتم برداشتم خیلی خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

من برداشتم خوبه بعد 12 تا 15 روز خوب خوب میشه فقط یکم طول میکشه جاش بره. یکمم درد داره مراقبت‌ هم اص ...

مرسی عزیزم

چقد طول میکشه جاش بره؟ مال شما سطحی بود یا مثلا بزرگ و گوشتی و اینا بود؟

اگه گوشتی نیس،بردار صورتت اینقدر صاف دیده میشه ک خودتم کیف میکنی ،منم دوسال میش چندتا داشتم برداشتم ...

عه ایول 

با چه روشی؟

چه مراقبت هایی لازم داره؟

کلا هرچی میدونی راجبش بگو

من اصن هیچی نمیدونم ازش

مرسی عزیزم چقد طول میکشه جاش بره؟ مال شما سطحی بود یا مثلا بزرگ و گوشتی و اینا بود؟

سطحی بود ولی یکم پهن، اگر آرایش میکنی که بعد همون 15تا ۲۰ روز بعدش زیر آرایش هیچی مشخص نیست اما الان ۵ماه میگذره بدون آرایش کسی متوجه جاش نمیشه اما خودم پای اینه میبینم ی کوچولو مشخصه 

من این خال های ریزو بله انجام دادم خوبه من راضیم ولی یک ماه طول کشید تا جاش دیگه نشون نده  شای ...

آهان

با چه روشی برداشتی؟

سطحی بود ولی یکم پهن، اگر آرایش میکنی که بعد همون 15تا ۲۰ روز بعدش زیر آرایش هیچی مشخص نیست اما الان ...

آهان

آره آرایش میکنم

لیزر کردی شما؟

عه ایول  با چه روشی؟ چه مراقبت هایی لازم داره؟ کلا هرچی میدونی راجبش بگو من اصن هیچی نمیدون ...

اسم دستگاهشو نمیدونم والا،بی حسم کرد با اون دستگاه سوزوند انگار ،بعدم دوتا پماد گفت از داروخونه خریدم اونارو ترکیب میکردم میزدم ،بعدم گفت ک سه روز نباید صورتم آب بخوره ،بعد سه روز گفت حمام کن،حمام ک کردم دیدم زخمای جای خالم کنده شد رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40