2777
2789
عنوان

تجربه جراحی بینی دکتر مجتبی ملکی

40531 بازدید | 53 پست

سلام دوستان عزیز با توجه به اینکه چند نفر درباره تجربه جراحی بینی با دکتر ملکی ازم پرسیده بودید این پست رو مینویسم چون خودمم خیلی توی سایت گشتم موقع انتخاب ایشون برای جراحی اما هیچ اطلاعاتی نبود با اینکه پزشک ماهر و شناخته شده ای هستند.

اول از همه بگم شاید چیزی که از نظر من فوق العاده و عالی باشه از نظر یک نفر دیگه چندان تعریفی نداشته باشه چون سلیقه ها و خواسته ها متفاوته.

من پیج ایشون رو اولین بار اوایل تابستون در اینستاگرام پیدا کردم وهمراه دخترخواهرم وقت ویزیت گرفتیم که حدود دو ماه بعد از یعنی اواخر شهریور بهمون وقت دادن. اون زمان دلیل انتخاب من هم این موضوع بود که نمونه های داخل پبج خیلی طبیعی بودند از نظرم و هم این که برام خیلی مهم بود این کار اصولی انجام بشه چون دیده بودن که خیلی مشکل پیدا کردند بعد از چند سال که جراحی می گذره. ایشون هم یک فرد آکادمیک هستند استاد و مدیر گروه جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه پزشکی ایران هستند. فعالیت پژوهشی داشتند و... اینها به من این اطمینان رو داد که علم و تبحر کافی رو دارند. روز ویزیت هم وایب خیلی خوبی ازشون گرفتم و دقیقا مواردی که گفتند اصلاح می کنند رو انجام دادند و حداقل الان دو هفته بعد از جراحی  خواسته من تامین شده.

بینی من غضروفی-استخوانی بود و یک قوز کوچک داشت وسرش هیچ استحکامی نداشت به دلیل اینکه غضروف بود و وقتی میخندیدم به شدت میومد پایین. یک انحراف ظاهری هم داشت که حتی دکتری مثل دکتر حمیدرضا نوری که یکی از انتخاب های من بودند اولش که به فکرجراحی افتادم گفتند که اصلا این انحراف وعدم تقارن توی کل صورت تو هست و قابل اصلاح نیست   

نتیجه جراحی من الان اینه قوز اصلاح شده. انحراف بینی ام و عدم تقارن سوراخها کاملاااااا برطرف شده (این موضوع خیلی منو ذوق زده میکنه). نوک بینی ام که غضروف ناهموار بود رو به قول خودشون ناهمواری ها را گرفتندو واقعا من در عجبم که اون نوک بینی چطور تبدیل شده به فرم حاضر!!  طبیعتاً وقتی میخندن دیگه پایین نمیاد یک فرم گرد بانمکی گرفته ونوک تیز نیست اصلا خداروشکر. بینی ام یک سربالایی ملایم داره...در کل طبیعی شده و من خیلی دوستش دارم.

تنها موردی که بهشون گفتم و هنوز مطمان نیستم که همونی هست که میخوام اینه که از دید جانبی سوراخ های بینی رو گاهی خیلی میپوشنن و من اینو دوست نداشتم. الان یکی پوشونده تر از زماانی شده که گچ داشتم امیدوام دیگه از این به بعد تغییر نکنه وهمون جور بمونه.

البته بگم الان بینی ام هنوز ورم داره به خصوص نوکشوخودشونم گفتند تا دوماه به کمپرس ادامه بدم چونمن خیلی میترسیدم وقتی گچ داشتم روی بینی ام کمپرس رو طولانی نمیگذاشتم بمونه .

جمع بندی اینکه من بینی طبیعی ازشون میخواستم که عیبهای اساسی قبل رو نداشته باشه. همه معایب ماهرانه و فوق العاده برطرف شده و بینی ام طبیعیه یعنی خیلی سربالا نیست قوس نداره (خیلی بهشون گفتم قوس ندن). نوکش تیز نشده.پره ها خط نیافتاده...من خیلی دوستش دارم.

البته اینم بگم نمونه کار نیمه فانتزی هم داشتند توی پیج و انجام میدن اما من خواسته ام طبیعی بوده.

در کل من توی مهارت، دانش و اخلاق به ایشون نمره 20 میدم. اگر بخوام از خوبی های دیگه جراحی با ایشون بگم اینه که یک تیم فوق العاده دارند. پشتیبانی قبل و بعد از جراحی شون عالیه... خیلی مهربون و با انرژی هستند دستیارها...

ویک نکته دیگه درباره دانش و تخصص بالاشون این که خیلی تمیزه همه چیز از بخیه تا پانسمان. گچی که میگذارن یک قطعه کوچک روی بینی هست. مثل بقیه دکترا یک عالم باندپیچی نمیکنن.تامپون هم نمیگذارند.

در کل من ازشون خیلی ممنونم  و ایشون روبه همه کسانی که جراحی طبیعی یا نیمه فانتزی میخوان به شدتتتتت پیشنهاد میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقدر زیاد

برای نتیجه خوب به نظرم باید هزینه کرد عزیزم که پشیمون به بار نیاد. با این قیمت دلار و طلا هم حساب کنیم اونقدرها زیاد نیست با توجه به این که نتیجه اش مادام العمره.

خودمم البته سختم بود    

عزیزم مبارکتون باشه ممنون از توضیحات خوبتون

منم وقت عمل دارم باهاشون

تنفستون خوبه؟ و اینکه من خیلی استرس دارم میشه تو یه پیام رسان یا همین جا باهاتون در ارتباط باشم؟

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
عزیزم مبارکتون باشه ممنون از توضیحات خوبتون منم وقت عمل دارم باهاشون تنفستون خوبه؟ و اینکه من خیلی ...

ممنون عزیزم

انشالله به سلامتی انجام بشه جراحیتون.

نه خداروشکر مشکل تنفسی ندارم.

فقط یک کوچولو غضروف نوک بینی ام توی یک زاویه خاصی تقارنش بهم خورده که خود دکتر گفتن خیلی ورم داره و اکی میشه. 

عزیزم مبارکتون باشه ممنون از توضیحات خوبتون منم وقت عمل دارم باهاشون تنفستون خوبه؟ و اینکه من خیلی ...

اگر هم سوالی داری بپرس یا بگو شماره ام رو بدم که بپرسی تلگرام

اگر هم سوالی داری بپرس یا بگو شماره ام رو بدم که بپرسی تلگرام

آره عزیزم ممنونت میشم اگر بدی🧡

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤