2777
2789
عنوان

ازدواج سنتیا بیایید

1104 بازدید | 61 پست

کسایی ک سنتی ازدواج کردن چنوقت بعداز نامزدی شروع کردن حرفای۱۹+😁

خودم یک ماه و نیم بعدش

منظورم از نامزدی عقد نیس همون بله برون و اینا

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

عزیزمم همون شب شروع میکنه خودش نگران نباش 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سنتی چیه ادم فقط باید مجازی و از طریق سایت همدم ازدواج کن☺️😐😐😐😐😐😐😐

(پشمام ریخته هیچی نگید)

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ما فامیل بودیم بعد همسرم اول از طریق خواهرم با من صحبت کرد اکی و که دادم اومد خواستگاری الان ما سنتی ...

آره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ما سنته مدرن بودیم😂😂

اومدن خونمون جلسه اول از بابام اجازه گرفتن که تلفنی حرف بزنیم

6 ماه شد تا رفتیم ازمایش خون کلاسامون آنلاین بود

بعد از آزمایش به لطف کلاسا شروع شد ولی فقط در مورد مزاج شناسی حرف زدیم که گرمیم یا سرد😅

🙄چتوری تو مدت‌ کم میشه عاشق شد و حس پیدا کرد

ما تو ی هفته عاشق هم شدیم و عقد کردیم و الان پنج سال بخوبی و خوشی میگذره خداروشکر😍😂

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

بارها تواین سایت گفتم

من بااین تقسیم بندی مشکل دارم

مایک نوع ازدواج بیشتر نداریم

دختروپسر بهر حال یک جایی همو میبینن واشنا میشن.یاتودانشگاه خیابون محل کار باواسطه بی واسطه .بعد شناخت پیدا میکنن  ازهم خوششون میاد.بعد زیرنظر خونواده باهم حرف میزنن تحقیق ومشورت وازدواج.چرافکرمیکنید این ازدواجی که تحت عنوان سنتی ازش اسم برده میشه بدون شناخت وعشقه!!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟